Ο κορωνοϊός έδωσε το …τελικό χτύπημα στο ποδόσφαιρο μας…

Ο κορωνοϊός έδωσε το …τελικό χτύπημα στο ποδόσφαιρο μας…

Ο κορωνοϊός έδωσε το …τελικό χτύπημα στο ποδόσφαιρο μας…

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 214 ΦΟΡΕΣ

Οι τελευταίες πολλές παραιτήσεις των ομάδων στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, θα έλεγε κανείς πως είναι μια εξέλιξη που αν μη τι άλλο αμαυρώνει τη γενικότερη φετινή εικόνα. Και αυτό διότι συνολικά, μιλάμε για ένα αρκετά ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, κυρίως βέβαια όσον αφορά την κορυφή.

Κρίμα, θα μπορούσε να πει κανείς, διότι τα περιστατικά αυτά πέρα από το ότι προσδίδουν έντονο προβληματισμό, «χαλάνε» τον καλό ανταγωνισμό που υπήρχε μεταξύ των ομάδων και των δυο ομίλων, στοιχείο που μας έκανε να μιλάμε για ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα των τελευταίων ετών. Προσωπικά, με βάση τις τελευταίες εξελίξεις, θα ακύρωνα το συγκεκριμένο χαρακτηρισμό και θα πρόσθετα πως συζητάμε πλέον για ένα από «τα πιο προβληματικά πρωταθλήματα των τελευταίων ετών».

Δεν μπορούμε πλέον να μιλάμε απλά για «ειδικές συνθήκες» αλλά για κάτι πολύ περισσότερο, μιας και οι επιπτώσεις του κορωνοϊού τα τελευταία δυο χρόνια είναι κάτι παραπάνω από εμφανής.

Και επειδή νομίζω πως η …κάτω βόλτα άρχισε να διαφαίνεται αχνά και πριν από τον κορωνοϊό, μάλλον τα όσα έχουν συμβεί την τελευταία διετία ήταν το …κερασάκι στην τούρτα, το τελειωτικό χτύπημα στο ποδόσφαιρά μας, έτσι όπως το γνωρίζαμε μέχρι και πριν από κάποια χρόνια. Οι συνθήκες είναι πλέον εντελώς διαφορετικές και η επόμενη ημέρα φαντάζει ακόμα πιο δύσκολη για όλους τους συλλόγους σε όλες τις κατηγορίες.

Εξυπακούεται ότι και οι παράγοντες θα πρέπει να αλλάξουν άρδην την οπτική γωνία που βλέπουν τα πράγματα, αν θέλουν να υπάρχει η δυνατότητα έστω αθλητισμού. Γιατί και αυτή σιγά σιγά νιώθω ότι φθίνει…

Δραγάτης Δημήτρης

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων