Γιάννης Χατζηνικολάου: "Δεν μπορώ κάτω από αυτές τις συνθήκες!"

Γιάννης Χατζηνικολάου: "Δεν μπορώ κάτω από αυτές τις συνθήκες!"

Γιάννης Χατζηνικολάου: "Δεν μπορώ κάτω από αυτές τις συνθήκες!"

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 863 ΦΟΡΕΣ

«Δεν θέλω να πω πολλά. Δεν μπορώ να συνεχίζω κάτω από αυτές τις συνθήκες γιατί δεν μου το επιτρέπει ούτε ο επαγγελματισμός μου ούτε και η ηθική μου». Τα παραπάνω λόγια ανήκουν στον πρώην πλέον προπονητή της Ρόδου Γιάννη Χατζηνικολάου και αποτελούν δηλώσεις του προς την εφημερίδα «Αθλητική Ροδιακή», μετά το τέλος της συνεργασίας του με τους «πράσινους».

Ο κ. Χατζηνικολάου παραιτήθηκε μετά το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, βλέποντας πως οι συνθήκες δεν είναι και οι καταλληλότερες προκειμένου να μπορέσει να δουλέψει και να βοηθήσει την ομάδα προκειμένου να παραμείνει στην κατηγορία.

Ο έμπειρος προπονητής δεν είναι ο μοναδικός που αποχώρησε το τελευταίο διάστημα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο τερματοφύλακας Θεοδωράκης έκανε προσφυγή διεκδικώντας δεδουλευμένα του και ήδη αποτελεί ξένο σώμα για την ομάδα μη συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις της. Η Ρόδος έχει να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα μέχρι και το φινάλε του πρωταθλήματος, καθώς η υπόθεση παραμονής δυσκολεύει πάρα πολύ.

Συζητάνε με Κοροπούλη
Τα «ελάφια» βρίσκονται σε συζητήσεις με τον Δημήτρη Κοροπούλη προκειμένου να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Γιάννη Χατζηνικολάου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο Κοροπούλης έχει δουλέψει στα τμήματα υποδομών του Πανιωνίου αλλά και στην πρώτη ομάδα του συλλόγου μετά τον υποβιβασμό του από τη Super League. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως αναμένεται να βρίσκεται ίσως και σήμερα στο νησί μας προκειμένου να συζητήσει τις λεπτομέρειες μιας ενδεχόμενης συνεργασίας.

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.