Στα play off ο Διαγόρας Βατίου

Στα play off ο Διαγόρας Βατίου

Στα play off ο Διαγόρας Βατίου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 715 ΦΟΡΕΣ

Ο Διαγόρας Βατίου είναι η τέταρτη ομάδα των play off του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.

Η ομάδα του Γιάννη Καμπούρη αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 1 – 1 στην Κω με την Αναγέννηση Ασφένδου και παίρνει τη 2η θέση μιας και υπερτερεί στα μεταξύ τους παιχνίδια (είχε νικήσει με 3 – 1 στο παιχνίδι του πρώτου γύρου). Οι Βατενοί άνοιξαν το σκορ με τον Λαζίδη στο 32’ και το τελικό 1 – 1 διαμόρφωσε για τους γηπεδούχους ο Μαυρίδης στο 51’.

Καμπούρης: «Νιώθω μεγάλη ηθική δικαίωση»
«Νιώθω μεγάλη ηθική δικαίωση», είπε στις δηλώσεις του που έκανε μετά το τέλος του αγώνα στην «Αθλητική Ροδιακή» ο τεχνικός του Διαγόρα Βατίου Γιάννης Καμπούρης. Ο ίδιος πρόσθεσε και τα ακόλουθα:

«Οι κόποι μας χρονιάς ανταμείφθηκαν με την είσοδο μας στα play off. Συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί εκεί που κανείς δεν περίμενε ότι θα είναι πρωταγωνιστές στο τέλος τα κατάφεραν και απέδειξαν ότι δίκαια είμαστε στις δυο καλύτερες ομάδες του ομίλου και στις τέσσερις της κατηγορίας. Εκτός του ότι κάναμε μια καλή ομάδα παίξαμε και πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο. Τώρα θα προσπαθήσουμε να το απολαύσουμε και να είμαστε ανταγωνιστικοί. Δεν θέλω να είμαστε εύκολη λεία για κανένα αντίπαλο. Να δώσουμε την ψυχή μας για να πετύχουμε το καλύτερο». Αναφερόμενος στο θέμα των παραιτήσεων, τόνισε τα ακόλουθα:

«Σίγουρα όλες αυτές οι παραιτήσεις δεν κάνουν καλό στο πρωτάθλημα. Από την άλλη όμως λόγω κορωνοϊού υπήρξαν τεράστια οικονομικά προβλήματα και έτσι κάποιες ομάδες βοηθήθηκαν για να αποφύγουν περιττά έξοδα. Σίγουρα όμως πρέπει να γίνει πιο αυστηρό το πλαίσιο διότι αδικούνται ομάδες».

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων