Γυρίσματα της εκπομπής «Κυριακή στο χωριό ξανά» στη Σύμη

Γυρίσματα της εκπομπής «Κυριακή στο χωριό ξανά» στη Σύμη

Γυρίσματα της εκπομπής «Κυριακή στο χωριό ξανά» στη Σύμη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 746 ΦΟΡΕΣ

Στη Σύμη θα βρεθεί στο διάστημα από τις 14 έως τις 16 Απριλίου συνεργείο της εκπομπής της ΕΡΤ3 «Κυριακή στο χωριό ξανά”.

Τα γυρίσματα θα αποτελέσουν μια πολύ καλή διαφήμιση για τη Σύμη, όπως δήλωσε σήμερα στον Sky ο δήμαρχος κ. Λευτέρης Παπακαλοδούκας.
Υπενθυμίζεται πως στην Σύμη έγιναν τα γυρίσματα του video clip της Eurovision για το τραγούδι με το οποίο η Ελλάδα θα μετάσχει στο διαγωνισμό.


«Είναι μια πολύ διαφήμιση για τη Σύμη η προβολή από την ΕΡΤ 3 . Συνεχίζουμε δυναμικά. Αύριο θα έχουμε στο νησί και το πρώτο κρουαζιερόπλοιο στο νησί», δήλωσε ο κ. Παπακαλοδούκας.
Σε εξέλιξη πάντως είναι και οι ετοιμασίες για την έναρξη της τουριστικής σεζόν.
«Η τουριστική σεζόν θα πάει πάρα πολύ καλά για τη Σύμη όπως δείχνουν τα πράγματα. Εμείς ετοιμαζόμαστε και για το Πάσχα που θα εορτασθεί όπως πρέπει. Στο λιμάνι θα στήσουμε 20 σούβλες με αρνιά. Θα έχουμε βεγγαλικά μουσική και χορό για τον κόσμο», τόνισε.

Ο Δήμος της Σύμης ετοιμάζεται και για τον εορτασμό της επετείου της 8ης Μαΐου. Ήδη όπως τόνισε ο κ. Παπακαλοδούκας έχουν σταλεί προκλήσεις στον Πρωθυπουργό και την Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Κέντρο Υγείας θα γίνει το ιατρείο Σύμης
Ο δήμαρχος αναφέρθηκε στα αποτελέσματα που είχε η επίσκεψη του στο υπουργείο Υγείας πρόσφατα καθώς θα τοποθετηθεί στο νησί γιατρός γενικής ιατρικής . Επιπλέον έχει δρομολογηθεί η μετατροπή του ιατρείου από Πολυδύναμο σε Κέντρο Υγείας.

«Το Πολυδύναμο Ιατρείο αναβαθμίζεται και θα γίνει Κέντρο Υγείας. Η εισήγηση έχει σταλεί από το υπουργείο Υγείας στο υπουργείο Εσωτερικών. Αναμένεται η υπογραφή της σχετικής απόφασης», είπε ο κ. Παπακαλοδούκας.
Ο δήμαρχος Σύμης αναφέρθηκε και στην εξάσφάλιση ποσού ύψους 700.000 ευρώ για έργο στο νησί . Τόνισε πως αυτό οφείλεται στη δική του παρέμβαση στο αρμόδιο υπουργείο και όχι όπως είπε σε ενέργειες βουλευτή που προέβη και σε σχετική ανακοίνωση.

«Δεν είναι ωραίο κάποιοι βουλευτές να μηδενίζουν το έργο της ΤΑ. Εκλογές έρχονται αλλά δεν είναι ωραίο αυτό που γίνεται. Οι βουλευτές πρέπει να τρέχουν περισσότερο από τους δημάρχους», τόνισε ο κ. Παπακαλοδουκας.

Διαβάστε ακόμη

Συνολικά 43 άτομα ταξίδεψαν από τα τουρκικά παράλια κι εντοπίστηκαν σε Τήλο και Σύμη

Στη Σύμη για τους εορτασμούς η Φιλαρμονική Καλυθιών Ρόδου

Με λαμπρότητα εορτάστηκε χθες στη Σύμη η ιστορική επέτειος

Η παρουσίαση στη Σύμη του Επετειακού Τόμου «100 χρόνια Πανορμίτειο Γυμνάσιο Σύμης (1922-2022)»

Άλλοι 14 αλλοδαποί εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν ως παράνομοι στη Σύμη

Δεκάδες και χθες οι προσκυνητές από τη Ρόδο που μετέβησαν στην Ιερά Μονή Πανορμίτη στη Σύμη

Να στελεχωθεί άμεσα το Κέντρο Υγείας ζητά ο δήμος Σύμης

Μεταφραστικό Εργαστήρι στο Πανορμίτειο Γυμνάσιο και Λυκειακές Τάξεις Σύμης από το Ιόνιο Πανεπιστήμιο