Για διακίνηση ναρκωτικών κατηγορείται 32χρονος Βούλγαρος

Για διακίνηση ναρκωτικών κατηγορείται 32χρονος Βούλγαρος

Για διακίνηση ναρκωτικών κατηγορείται 32χρονος Βούλγαρος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 292 ΦΟΡΕΣ

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών με τη μορφή της αγοράς και κατοχής, ασκήθηκε σε βάρος του 32χρονου αλλοδαπού από τη Βουλγαρία που συνελήφθη στη Ρόδο με περισσότερο από ένα κιλό ακατέργαστης κάνναβης.

Η σύλληψη του αλλοδαπού έγινε χθες το πρωί, μετά τη αξιοποίηση πληροφοριών που είχαν στη διάθεση τους αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής» οι αστυνομικοί έκαναν «έφοδο» στο σπίτι όπου διαμένει ο 32χρονος Βούλγαρος και σε αποθήκη δίπλα από την οικεία του εντόπισαν δύο συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 1.030,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, δύο ζυγαριές ακριβείας και το χρηματικό ποσό των 765 ευρώ.

Χρήματα, ζυγαριές και ναρκωτικά κατασχέθηκαν ενώ ο 32χρονος συνελήφθη και σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία με την οποία χθες το απόγευμα προσήχθη ενώπιον της αρμόδιας Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ρόδου, συνοδευόμενος από το συνήγορο του κ. Στέλιο Αλεξανδρή.

Σε βάρος του αλλοδαπού ασκήθηκε ποινική δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών με τη μορφή της αγοράς και κατοχής, αδικήματα για τα οποία πρόκειται να απολογηθεί στην ανακρίτρια Ρόδου, την προσεχή Παρασκευή 8 Απριλίου. Μέχρι τότε ο αλλοδαπός κρατείται.

Αξίζει να σημειωθεί πως σε βάρος του 32χρονου Βούλγαρου εκκρεμεί και άλλη δικογραφία στην ανάκριση, αυτή τη φορά για βιασμό σε βάρος της πρώην συζύγου του. Η υπόθεση αυτή πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης μετά από καταγγελία που έκανε η πρώην σύζυγος του στις αρμόδιες διωκτικές αρχές.

Διαβάστε ακόμη

Κάθειρξη 5 ετών σε 27χρονο Ουκρανό για τη μεταφορά αλλοδαπών

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Αθωώθηκε 50χρονη για τη βοήθεια σε ανήλικους

Κλεμμένα κοσμήματα βρέθηκαν σε κοσμηματοπωλείο της Ρόδου

Αθώοι κρίθηκαν Τούρκος και Ρώσος για διακίνηση μεταναστών στην Κω

Νέος κ.ο.κ.: Αφαίρεση διπλώματος έως και 5 χρόνια

Σύλληψη 22χρονου στην Κω για κροτίδες και δυναμίτες

Συνελήφθη 30χρονος σερβιτόρος για άγρα πελατών