Απερρίφθη έφεση για ενδοοικογενειακή βία στη Ρόδο

Απερρίφθη έφεση για ενδοοικογενειακή βία στη Ρόδο

Απερρίφθη έφεση για ενδοοικογενειακή βία στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 403 ΦΟΡΕΣ

Ως ανυποστήρικτη απορρίφθηκε από το Τριμελές Εφετείο Δωδεκανήσου Πλημμελημάτων η έφεση που είχε ασκήσει 36χρονος αλλοδαπός Αλβανικής καταγωγής για υπόθεση ενδοοικογενειακής σωματικής βλάβης που φέρεται να είχε προκαλέσει στη σύζυγο του.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, το επεισόδιο φέρεται να έλαβε χώρα στα τέλη Σεπτεμβρίου 2015 στη Ρόδο και τότε ο 36χρονος αλλοδαπός χρησιμοποιώντας τα χέρια του άρχισε να χτυπά τη σύζυγο του στο πρόσωπο και στο σώμα, προκαλώντας της μώλωπες στον αριστερό της βραχίονα και εκδορές στο λαιμό.

Η υπόθεση εκδικάστηκε σε πρώτο βαθμό από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου στις 8 Μαρτίου 2019 οπότε και ο 36χρονος Αλβανός κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε σε φυλάκιση ενός έτους με τριετή αναστολή.

Κατά της απόφασης αυτής ο αλλοδαπός άσκησε έφεση η οποία προσδιορίστηκε να εκδικαστεί χθες από το Τριμελές Εφετείο Δωδεκανήσου Πλημμελημάτων χωρίς όμως να εμφανιστεί ενώπιον του δικαστηρίου ούτε ο 36χρονος αλλά ούτε και κάποιος συνήγορος του με αποτέλεσμα να απορριφθεί η αίτηση του ως ανυποστήρικτη. Έτσι, ο αλλοδαπός διατηρεί την πρωτόδικη ποινή που του έχει επιβληθεί.

Διαβάστε ακόμη

Κάθειρξη 5 ετών σε 27χρονο Ουκρανό για τη μεταφορά αλλοδαπών

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Αθωώθηκε 50χρονη για τη βοήθεια σε ανήλικους

Κλεμμένα κοσμήματα βρέθηκαν σε κοσμηματοπωλείο της Ρόδου

Αθώοι κρίθηκαν Τούρκος και Ρώσος για διακίνηση μεταναστών στην Κω

Νέος κ.ο.κ.: Αφαίρεση διπλώματος έως και 5 χρόνια

Σύλληψη 22χρονου στην Κω για κροτίδες και δυναμίτες

Συνελήφθη 30χρονος σερβιτόρος για άγρα πελατών