Πρώτο βραβείο στο δημοτικό σχολείο Παστίδας σε πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό

Πρώτο βραβείο στο δημοτικό σχολείο Παστίδας σε πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό

Πρώτο βραβείο στο δημοτικό σχολείο Παστίδας σε πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2106 ΦΟΡΕΣ

Από το δημοτικό σχολείο Παστίδας Ρόδου, ανακοινώθηκαν τα εξής:

«Με χαρά σας ανακοινώνουμε τη μεγάλη επιτυχία του σχολείου μας στον πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό του Make a Wish – Greece!

Η χορωδία του τμήματος ΣΤ2 του δημοτικού σχολείου Παστίδας, με σολίστ τη μαθήτρια Μελιτίνη Χαλκιά και υπό την ευθύνη του εκπαιδευτικού του τμήματος κ. Δημήτρη Καλαμπαλίκα, έλαβε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό που πραγματοποιεί κάθε χρόνο ο οργανισμός Make a Wish, με σκοπό να βοηθήσει τα παιδιά που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες.

Η δασκάλα μουσικής του σχολείου μας Αλεξάνδρα Κλάδη και τα παιδιά του ΣΤ2, εργάστηκαν από κοινού με μεγάλη χαρά, έκαναν πρόβες και ηχογράφησαν το τραγούδι «Κάνω μια ευχή», έχοντας πάντα κατά νου τον ανθρωπιστικό χαρακτήρα και τον τρυφερό στόχο της δράσης αυτής. Με την αμέριστη στήριξη της διευθύντριας του σχολείου μας, κας Παρασκευής Φυσίκα, των υποδιευθυντών μας, αλλά και όλου του συλλόγου διδασκόντων, το τμήμα ΣΤ2 κέρδισε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία της δημιουργίας και εκτέλεσης τραγουδιού! Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού ανακοινώθηκαν την 31η Μαρτίου και η βράβευση θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2022.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορέσαμε να συμβάλλουμε στην αξιόλογη προσπάθεια του οργανισμού Make a Wish και ευχόμαστε στα παιδιά που αντιμετωπίζουν τόσο σοβαρά προβλήματα υγείας να πραγματοποιηθούν οι ευχές τους!

Ευχαριστούμε πολύ τον μουσικό οίκο Καραβελλάκη για την ευγενική χορηγία της ηχογράφησης του τραγουδιού.

Στο δημοτικό σχολείο της Παστίδας στηρίζουμε πάντα τις τέχνες και προσπαθούμε να δίνουμε στους μαθητές μας την ευκαιρία να συμμετέχουν σε προγράμματα που ενισχύουν την αγάπη για τη γνώση και τη δημιουργία, προσφέροντας ταυτόχρονα πνευματικά αγαθά που τόσο πολύ χρειάζεται ο τόπος μας».

Διαβάστε ακόμη

Επίσκεψη στη Βιομηχανία Αεριούχων Ποτών «ΒΑΠ-Π. Κουγιός ΑΒΕΕ»: Μία εκπαιδευτική ματιά στην τοπική παραγωγή

Τη δράση «MyEU2024 - Συμμετέχω ενεργά στο Μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης» φιλοξένησε ο δήμος Ρόδου για μαθητές του νησιού μας

Ψηφιακό σχολείο και φροντιστήριο: Το υβριδικό σύστημα που θα υπάρχει σε απομακρυσμένες περιοχές

Τρία βραβεία σε διεθνή διαγωνισμό απέσπασε ο «Δράκος της Ρόδου»

Πανελλαδικές 2024: Στους 68.851 οι εισακτέοι – Το πρόγραμμα

Στις 4 Ιουνίου οι εξετάσεις ενηλίκων για απόκτηση απολυτηρίου Δημοτικού Σχολείου στην Κάλυμνο

To xρονοδιάγραμμα των εξετάσεων: 20 Μαΐου ξεκινούν στα Λύκεια, 3 Ιουνίου στα Γυμνάσια, από 31 Μαΐου οι Πανελλαδικές στα ΓΕΛ

Δράσεις του 2ου ΕΠΑ.Λ.-Π.ΕΠΑ.Λ. Ρόδου για την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων