Απόδραση στο ξενοδοχείο «Έλαφος» –Με μαγευτική θέα στον Προφήτη Ηλία

Απόδραση στο ξενοδοχείο «Έλαφος» –Με μαγευτική θέα στον Προφήτη Ηλία

Απόδραση στο ξενοδοχείο «Έλαφος» –Με μαγευτική θέα στον Προφήτη Ηλία

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1175 ΦΟΡΕΣ

Η ανοιξιάτικη Ρόδος και οι ηλιόλουστες μέρες δημιουργούν τον τέλειο συνδυασμό για μια ολιγοήμερη εκδρομή μακριά από τους γρήγορους ρυθμούς της πόλης.

Χτισμένο στις πλαγιές του Προφήτη Ηλία, το ξενοδοχείο «Έλαφος» είναι ο ιδανικός προορισμός για μια απόδραση με την οικογένεια, τον σύντροφο ή την παρέα σας.

Η παραδοσιακή αρχιτεκτονική, το ξύλο και η πέτρα που πρωταγωνιστούν στους χώρους του ξενοδοχείου, η μαγευτική θεά του βουνού δημιουργούν το απόλυτο σκηνικό γαλήνης και χαλάρωσης.
Αυτό το επιβλητικό κτήριο ιταλικής αρχιτεκτονικής κατασκευάστηκε το 1929 και ονομάστηκε Albergo del Cervo (Ξενοδοχείο του Ελαφιού), λόγω της φήμης των σπουδαίων και παγκοσμίως μοναδικών ελαφιών που κατοικούν στα γύρω δάση.

Κατά την διάρκεια του β’παγκοσμίου πολέμου, χρησιμοποιούνταν ως κατάλυμα για τους Ιταλούς αξιωματικούς και αργότερα ως στρατιωτικό νοσοκομείο για τους Γερμανούς, ενώ σήμερα αποτελεί έναν από τους δημοφιλέστερους προορισμούς στη Ρόδο προσελκύοντας επισκέπτες από όλο τον κόσμο, που θέλουν να θαυμάσουν από κοντά την ιδιαίτερη ταυτότητα του χώρου.
Οι προσεγμένοι χώροι διακρίνονται από το αρχοντικό τους ύφος και την ρομαντική τους ατμόσφαιρα, ενώ τα παραδοσιακά έπιπλα και διακοσμητικά στοιχεία από πέτρα και ξύλο δημιουργούν μια αίσθηση θαλπωρής.

Απολαύστε τη διαμονή σας σε ένα από τα 22 πολυτελή δωμάτια και χαλαρώστε με όλες τις μοντέρνες ανέσεις που θα σας παρέχει το προσωπικό του ξενοδοχείου. Γευτείτε από νωρίς το πρωί μέχρι και αργά το απόγευμα τοπικά πιάτα, γλυκά και αρωματικά ροφήματα στη καφετέρια του «Έλαφος» και αφεθείτε στην ομορφιά του χώρου.


Ανακαλύψτε το βουνό με πεζοπορίες σε γνωστά και άγνωστα μονοπάτια που οδηγούν σε καταπράσινα τοπία και εκκλησίες, και για εσάς που αγαπάτε τις εκδρομές συνεχίστε την εξόρμιση στη Σάλακο, τα Απόλλωνα και τα υπόλοιπα γύρω χωριά που θα σας ταξιδέψουν σε μια άλλη εποχή.

Για περισσότερες
πληροφορίες
και κρατήσεις:
2241 044808
info@elafoshotel.gr

Διαβάστε ακόμη

Πάμε Στοίχημα: Περισσότερα από 24 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα

To ΝΕΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ των Super Market Παναγιωτάς είναι εδώ!

ΚΙΤΡΙΝΟ ή ΠΡΑΣΙΝΟ τι να επιλέξω;

Sissitio ...Πανδαισία γεύσεων, αισθήσεων και εμπειριών

Τα Mymarket στηρίζουν για 2η χρονιά τους εργαζομένους τους που θέλουν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους!

Το Φυλλάδιο Lidl έχει βγει

Η Meeting Point Hotel Management Hellas, αναζητά για τα ξενοδοχεία της στη Ρόδο, που φέρουν τα brands LABRANDA, Βοηθό Λογιστή

Νέους συνεργάτες για να στελεχώσουν το δυναμικό της αναζητά η Caterplus