Στάση αναμονής από τον Γ. Φλεβάρη για τις επόμενες εκλογές

Στάση αναμονής από τον Γ. Φλεβάρη για τις επόμενες εκλογές

Στάση αναμονής από τον Γ. Φλεβάρη για τις επόμενες εκλογές

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 409 ΦΟΡΕΣ

Στην επιθυμία του να συγκροτήσει ανεξάρτητο συνδυασμό για τις εκλογές της αυτοδιοίκησης πρώτου ή δεύτερου βαθμού, αναφέρθηκε μιλώντας στον Sky ο ανεξάρτητος περιφερειακός σύμβουλος κ.Γιάννης Φλεβάρης.

«Στη ζωή μου έχω μάθει να μιλώ με πράξεις. Δεν είναι ακόμη η ώρα εξαγγελιών. Δεν δηλώνω κάποια υποψηφιότητα. Είναι τιτάνιο το έργο της συγκρότησης ενός συνδυασμού και προϋποθέτει την ύπαρξη ισχυρής ομάδας για να διεκδικήσει κανείς στην ΤΑ. Λίγα λόγια και πολλές πράξεις χρειάζεται. Κινητικότητα υπάρχει, συζητήσεις γίνονται για την επόμενη ημέρα και συμμετέχω σε αυτές», τόνισε ο κ. Φλεβάρης ξεκινώντας τη συζήτηση.

Οι πληροφορίες των ημερών πάντως τον θέλουν να κλείνει λίγο περισσότερο προς τις εκλογές για το Δήμο της Ρόδου. Σε ερώτηση αν ο διάλογος που είναι σε εξέλιξη, οδηγεί στη συγκρότηση συνδυασμού ο κ.Φλεβάρης είπε ότι πολλά και αξιόλογα πρόσωπα που έχουν ασχοληθεί με τα κοινά συζητούν για την επόμενη ημέρα.Το ιδιο και νέα πρόσωπα που θέλουν να ασχοληθούν.

«Όλος ο κόσμος σκέπτεται την επόμενη ημέρα. Οι κόσμος θα αποφασίσει με την ψήφο του τι θα επιλέξει, αν θα στηρίξει τις υπάρχουσες καταστάσεις ή αν θέλει αλλαγές. Εμείς μιλάμε για νέες παρατάξεις. Το ΚΚΕ θα μετέχει αυτόνομα στις εκλογές με ψηφοδέλτιο του. Οι άλλες παρατάξεις συζητούν ή συνθέσεις ή συνεργασίες», δήλωσε κ. Φλεβάρης.

Διαβάστε ακόμη

Μαθητές και μαθήτριες σε προσομοίωση συνεδρίασης του Ευρωκοινοβουλίου

Ποιος θα... σηκώσει την πινακίδα;

Π. Κουνάκης: «Έστω και μία γυναίκα να προστατεύσουμε, αξίζει τον κόπο»

Με 7 νέα ασθενοφόρα εξοπλίζονται τα Κέντρα Υγείας Βορείου και Νοτίου Αιγαίου

Στις 27 Μαΐου υπογράφεται η σύμβαση για τη δημιουργία του Ταμείου Απανθρακοποίησης των νησιών

Γ. Γεραπετρίτης για θαλάσσια πάρκα: «Θα γίνουν, δεν πρόκειται να υπαναχωρήσουμε»

Der Westen: Το νέο περιζήτητο νησί στην Ελλάδα ονομάζεται Κάρπαθος

ΠΟΕΕΤ: Να αποσυρθεί η πλατφόρμα JOBmatch