Play off Α' Κατηγορίας: Με καλή διάθεση μπορούν να εξελιχθούν σε μια γιορτή

Play off Α' Κατηγορίας: Με καλή διάθεση μπορούν να εξελιχθούν σε μια γιορτή

Play off Α' Κατηγορίας: Με καλή διάθεση μπορούν να εξελιχθούν σε μια γιορτή

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 223 ΦΟΡΕΣ

Αρχή σήμερα στα παιχνίδια play off του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας. Καταντάει γραφικό, ωστόσο είναι τόσο ουσιαστικό το γεγονός ότι πρόκειται για αναμετρήσεις που πρέπει να αναδείξουν το ποδόσφαιρο μας.

Και εξυπακούεται ότι όσο κρίσιμα και αν είναι, δεν αναιρείται το ότι όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να επιδείξουν καθαρό μυαλό και σύνεση προκειμένου να μην υπάρξουν εντάσεις και βιαιότητες.

Είναι προφανέστατα το τελευταίο που θα ήθελε αυτή τη στιγμή το Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο. Με καλή συνεργασία και διάθεση ευ αγωνίζεσθε που είναι υποχρεωμένοι να επιδείξουν όλοι, μπορούν τα παιχνίδια αυτά να μετατραπούν σε μια γιορτή του ποδοσφαίρου την οποία θα χαρούν όλοι.

Η διοργανώτρια αρχή πραγματοποίησε την Πέμπτη στα γραφεία μια συνάντηση της Επιτροπής Πρωταθλήματος και των εκπροσώπων των ομάδων. Σχετική είναι και η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Σε πολύ καλό κλίμα, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 07.04.2022 στα γραφεία της ΕΠΣΔ, η συνάντηση της Επιτροπή Πρωταθλήματος & Κυπέλλου και της Επιτροπής για θέματα Ασφάλειας και Πρόληψης της Βίας της ΕΠΣΔ, εκπροσωπούμενες από τους Προέδρους τους, κ. Ψέλλα Χρυσόστομο και κ. Διακογεωργίου Κάλλιστο, με τους εκπροσώπους των σωματείων της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου, Blue Star Ferries, που συμμετέχουν στα play off της κατηγορίας.

Εκ μέρους των ομάδων έδωσαν το παρόν, οι κ.κ. Χριστοφής Χρήστος, Πρόεδρος και Κάβουρας Στέλιος (Α.Ε.Ρ.Α.), Άγας Νικόλαος (ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ), Καραγιάννης Ιωάννης, (ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΑΤΙΟΥ), Παπαδημήτρης Εμμανουήλ, Πρόεδρος και Κασέκας Στέργος (ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΑΡΙΤΣΩΝ). Στη συνάντηση συμμετείχε επίσης, η Επιτροπή Διαιτησίας με τους κ.κ. Λάμπρου Χαράλαμπο και Κατσιδώνη Ευάγγελο. Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση των ομάδων που συμμετέχουν στους αγώνες κατάταξης ανόδου, για την καλύτερη δυνατή συνεργασία μεταξύ της διοργανώτριας και των σωματείων, για την εύρυθμη, ομαλή και απόλυτα ασφαλή τέλεση των αγώνων».
Δραγάτης Δημήτριος

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.