Έπαυσε η δίκη κατηγορούμενου για ασελγείς πράξεις σε Βρετανίδα

Έπαυσε η δίκη κατηγορούμενου για ασελγείς πράξεις σε Βρετανίδα

Έπαυσε η δίκη κατηγορούμενου για ασελγείς πράξεις σε Βρετανίδα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 373 ΦΟΡΕΣ

Έπαυσε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου η ποινική δίωξη για 35χρονο αλλοδαπό Αλβανικής καταγωγής ο οποίος κατηγορούνταν για ασελγείς πράξεις σε βάρος Βρετανίδας τουρίστριας.

Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης όταν το καλοκαίρι του 2018 η 25χρονη (σήμερα) Αγγλίδα προέβη σε σχετική καταγγελία στην αστυνομία με αποτέλεσμα ο 35χρονος αλλοδαπός να συλληφθεί και συνοδευόμενος από τη συνήγορο του κ. Χρυσάνθη Κούρου να προσαχθεί ενώπιον του αρμόδιου εισαγγελέα ο οποίος και άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος σε βάρος του για ασέλγεια. Ο 35χρονος παραπέμφθηκε να δικαστεί από το αρμόδιο δικαστήριο στο τέλος Μαΐου 2019 και αφέθηκε ελεύθερος, ωστόσο μετά από αναβολή η δίκη του έγινε την 1η Απριλίου. Το δικαστήριο κάνοντας δεκτούς τους αυτοτελείς ισχυρισμούς της συνηγόρου υπεράσπισης κ. Χρυσάνθης Κούρου κήρυξε απαράδεκτη την άσκηση ποινικής δίωξης διότι η 25χρονη αλλοδαπή δεν είχε υποβάλλει έγκληση.

Πιο αναλυτικά όλα ξεκίνησαν μετά από καταγγελία που έκανε στις 17 Αυγούστου 2018 στις 11 το πρωί στο αστυνομικό Τμήμα Νότιας Ρόδου η 25χρονη κοπέλα, η οποία και ισχυρίστηκε πως λίγες ώρες νωρίτερα ο 35χρονος Αλβανός επιχείρησε να κάνει έρωτα μαζί της χωρίς τη θέληση της.
Σύμφωνα με όσα είχαν γίνει γνωστά, η 25χρονη είχε δηλώσει στους αστυνομικούς ότι το προηγούμενο βράδυ διασκέδαζε σε μπαρ της περιοχής όπου και συνάντησε τον 35χρονο. Τα ξημερώματα και ενώ βρίσκονταν στη πισίνα του καταστήματος, ο αλλοδαπός άρχισε να γίνεται πολύ τολμηρός σε ότι αφορά τα χάδια του προς εκείνη, της έβγαλε το σουτιέν της και άρχισε να τη θωπεύει. Η κοπέλα κατάφερε να τραπεί σε φυγή και το πρωί κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία η οποία και συνέλαβε τον 35χρονο αλλοδαπό.

Διαβάστε ακόμη

Απερρίφθη η αίτηση για τους εργαζόμενους της «ΡΟΔΑ»

Εντοπισμός αλλοδαπών και σύλληψη των διακινητών τους μετά από καταδίωξη στην Τήλο

Συνελήφθη 22χρονος αλλοδαπός για διακίνηση ναρκωτικών στη Ρόδο

Καταδικάστηκε 53χρονος Βούλγαρος που εξαπάτησε υπάλληλους ανταλλακτηρίων

Αθωώθηκε 46χρονη για στέρηση επικοινωνίας του παιδιού με τον πατέρα του

Κάθειρξη 5 ετών σε 27χρονο Ουκρανό για τη μεταφορά αλλοδαπών

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Αθωώθηκε 50χρονη για τη βοήθεια σε ανήλικους