Για ένα κουτί μπύρας ...τον έκαναν μαύρο στο ξύλο

Για ένα κουτί μπύρας  ...τον έκαναν μαύρο στο ξύλο

Για ένα κουτί μπύρας ...τον έκαναν μαύρο στο ξύλο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1352 ΦΟΡΕΣ

Μία … μπύρα ήταν η αφορμή για τον τραυματισμό 45χρονου πριν από πέντε χρόνια στο παλιό νοσοκομείο της Ρόδου, περιστατικό για το οποίο 46χρονος και 54χρονος κάθισαν προχθές στο εδώλιο του Μονομελούς Εφετείου επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου.

Οι δύο άνδρες μαζί με έναν τρίτο, ο οποίος όμως έχει αποβιώσει και έτσι έπαυσε οριστικά η ποινική δίωξη σε βάρος του, κατηγορούνταν για ληστεία κατά συναυτουργία και βαριά μη σκοπούμενη σωματική βλάβη.
Τελικά το δικαστήριο έκρινε ένοχους τους δύο άνδρες για επικίνδυνη σωματική βλάβη και τους επέβαλε ποινή φυλάκισης 15 μηνών στον καθένα με τριετή αναστολή, ενώ τους έκρινε αθώους για το αδίκημα της ληστείας.

Σύμφωνα με όσα είχαν γίνει γνωστά, από την προανάκριση που είχε κάνει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου προέκυψε ότι ο 45χρονος πράγματι στις 25 Απριλίου 2017 είχε μεταβεί στο παλιό νοσοκομείο της Ρόδου προκειμένου να διευθετήσει κάποιο ζήτημά του στο γραφείο Πρόνοιας που στεγάζεται εκεί. Μαζί του κρατούσε και ένα κουτάκι μπύρας, το οποίο άφησε έξω από το κτήριο όταν μπήκε μέσα για να κάνει τη δουλειά του.

Όταν την ολοκλήρωσε και εξήλθε, αναζήτησε το κουτί με την μπύρα, όμως αυτό είχε εξαφανιστεί. Τότε είδε έναν εκ των τριών ανδρών να κρατάει μία μπύρα, στον οποίο και δήλωσε ότι ήταν η δική του. Ο άνδρας απάντησε ότι αυτό δεν ίσχυε και γρήγορα «άναψε» ο καβγάς μεταξύ των τριών ανδρών και του 45χρονου, καταλήγωντας με τον τελευταίο για πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο.
Ο 45χρονος κατήγγειλε στους αστυνομικούς ότι μαζί του είχε το κινητό του τηλέφωνο, διάφορα έγγραφα και χρήματα, τα οποία δεν βρέθηκαν.

Διαβάστε ακόμη

Συνελήφθη 20χρονος στη Ρόδο για επικίνδυνη οδήγηση και βία κατά αστυνομικών

45χρονος συνελήφθη στη Ρόδο για κλοπή τραπεζικής κάρτας

Θα δικαστεί 39χρονος που μετέφερε ηρωίνη και μεθαδόνη

37 δενδρύλλια κάνναβης καλλιεργούσαν 31χρονος και 22χρονη σε αυτοσχέδια θερμοκήπια στην Κάλυμνο

Απερρίφθη η αίτηση για τους εργαζόμενους της «ΡΟΔΑ»

Εντοπισμός αλλοδαπών και σύλληψη των διακινητών τους μετά από καταδίωξη στην Τήλο

Συνελήφθη 22χρονος αλλοδαπός για διακίνηση ναρκωτικών στη Ρόδο

Καταδικάστηκε 53χρονος Βούλγαρος που εξαπάτησε υπάλληλους ανταλλακτηρίων