Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο έδωσε δυναμικό «παρών» στον 7ο Διεθνή Μαραθώνιο Ρόδου

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο έδωσε δυναμικό «παρών» στον 7ο Διεθνή Μαραθώνιο Ρόδου

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο έδωσε δυναμικό «παρών» στον 7ο Διεθνή Μαραθώνιο Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 198 ΦΟΡΕΣ

Συμμετείχε με αρκετούς δρομείς, οι οποίοι απόλαυσαν μία ξεχωριστή παραθαλάσσια διαδρομή

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, το μεγαλύτερο Κολλέγιο Πανεπιστημιακών Σπουδών στην Ελλάδα, συμμετείχε δυναμικά στον 7ο Διεθνή Μαραθώνιο Ρόδου, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 Απριλίου 2022.

Πιο συγκεκριμένα, φοιτητές, καθώς και μέλη του ακαδημαϊκού και διοικητικού προσωπικού του campus στη Ρόδο (25ης Μαρτίου 26), πήραν μέρος στον αγώνα, διανύοντας μία εκπληκτική διαδρομή, δίπλα στη θάλασσα και τα τείχη της Μεσαιωνικής Πόλης, που έχουν ανακηρυχθεί Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς από την UNESCO.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν εξαιρετική, ενώ συμμετείχαν περισσότερα από 1.500 άτομα, καθώς και κορυφαίοι δρομείς από 53 χώρες.

Ο Διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου αποτελεί μια κορυφαία αθλητική γιορτή, που λόγω της πανδημίας δεν είχε πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία τα προηγούμενα δύο χρόνια, ενώ διεξάγεται με την πιστοποίηση του ΣΕΓΑΣ και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Μαραθώνιων Δρόμων AIMS.

Σημειώνεται ότι στη φετινή διοργάνωση νίκησε ο Mιχάλης Χατζηιωάννου από τη Σύμη με 2:34.17, ενώ τον ακολούθησαν ο Μιχάλης Μανούσος με 2:51.54 και ο Κυριάκος Χαταζηγεωργίου με χρόνο 2:57.12.

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο αποτελεί διαχρονικά αρωγό κάθε δράσης και διοργάνωσης που καλλιεργεί το «ευ αγωνίζεσθαι» και αναδεικνύει την αγάπη για τον αθλητισμό, στηρίζοντας σταθερά μέσα από πολύπλευρες και στοχευμένες πρωτοβουλίες τις τοπικές κοινωνίες όπου δραστηριοποιείται.

Λίγα λόγια για το Μητροπολιτικό Κολλέγιο
Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, με ιστορία από το 1982, είναι σήμερα είναι το μεγαλύτερο Κολλέγιο Πανεπιστημιακών Σπουδών στην Ελλάδα και αποτελεί σταθερά την πρώτη επιλογή στην ιδιωτική τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Διαθέτει 10 Ακαδημαϊκές Σχολές, 8 υπερσύγχρονα campuses [σε Αθήνα, Μαρούσι, Πειραιά, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο Κρήτης, Ρόδο, Λάρισα και Πάτρα], 30 πιστοποιήσεις από διεθνείς φορείς και οργανισμούς και προσφέρει περισσότερα από 70 αναγνωρισμένα bachelors, masters και διδακτορικά, σε συνεργασία με 7 κορυφαία Διεθνή Πανεπιστήμια.

Τα πανεπιστημιακά προγράμματα σπουδών, που προσφέρονται στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο, καλύπτουν μεγάλο εύρος σύγχρονων επιστημονικών πεδίων και οδηγούν στην απόκτηση πτυχίων διεθνούς εμβέλειας, τα οποία απονέμονται απευθείας από τα συνεργαζόμενα Πανεπιστήμια του εξωτερικού.

Επιπλέον, πρόκειται για το μοναδικό Κολλέγιο στην Ελλάδα, που είναι μέλος του Διεθνούς Δικτύου Πανεπιστημίων Compostela Group of Universities. Η ιδιότητα μέλους στο εν λόγω δίκτυο προσφέρει διεθνή ακαδημαϊκή αναγνώριση και δικτύωση με κορυφαία Πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο.

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο διαθέτει campus στη Ρόδο (25ης Μαρτίου 26). Περισσότερα στο: www.mitropolitiko.edu.gr.

Διαβάστε ακόμη

Επίσκεψη στη Βιομηχανία Αεριούχων Ποτών «ΒΑΠ-Π. Κουγιός ΑΒΕΕ»: Μία εκπαιδευτική ματιά στην τοπική παραγωγή

Τη δράση «MyEU2024 - Συμμετέχω ενεργά στο Μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης» φιλοξένησε ο δήμος Ρόδου για μαθητές του νησιού μας

Ψηφιακό σχολείο και φροντιστήριο: Το υβριδικό σύστημα που θα υπάρχει σε απομακρυσμένες περιοχές

Τρία βραβεία σε διεθνή διαγωνισμό απέσπασε ο «Δράκος της Ρόδου»

Πανελλαδικές 2024: Στους 68.851 οι εισακτέοι – Το πρόγραμμα

Στις 4 Ιουνίου οι εξετάσεις ενηλίκων για απόκτηση απολυτηρίου Δημοτικού Σχολείου στην Κάλυμνο

To xρονοδιάγραμμα των εξετάσεων: 20 Μαΐου ξεκινούν στα Λύκεια, 3 Ιουνίου στα Γυμνάσια, από 31 Μαΐου οι Πανελλαδικές στα ΓΕΛ

Δράσεις του 2ου ΕΠΑ.Λ.-Π.ΕΠΑ.Λ. Ρόδου για την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων