Χωρίς Run Greece η Ρόδος τον Οκτώβριο

Χωρίς Run Greece η Ρόδος τον Οκτώβριο

Χωρίς Run Greece η Ρόδος τον Οκτώβριο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 654 ΦΟΡΕΣ

Τα νέα οικονομικά δεδομένα, έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί ειδικά από το 2020, όταν και ξεκίνησαν τα μέτρα της πανδημίας στη χώρας μας, αλλά και το ότι είναι πολύ δύσκολο μέσα στην τουριστική σεζόν να υπάρξει ένας σημαντικός αριθμός εθελοντών, οδήγησαν την ΕΑΣ Δωδεκανήσου να μην διοργανώσει το Run Greece.


Με επιστολή της στον ΣΕΓΑΣ, ζήτησε να μην αναλάβει ξανά αυτόν τον αγώνα που είναι αρκετά δαπανηρός και δεν μπορούν έτσι να υπάρξουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για την επιτυχή διεξαγωγή του. Η διοργάνωση της σειράς αυτής των αγώνων 5 και 10χλμ. ξεκίνησε το 2017 και είχε απίστευτη απήχηση για τρεις χρονιές μ’ εκατοντάδες δρομείς να συμμετέχουν, όμως η κατάσταση άλλαξε σημαντικά με τα μέτρα σχετικά με την πανδημία, γι’ αυτό και τον περασμένο Οκτώβριο ήταν… υποτονική.

Ήδη ο ΣΕΓΑΣ ψάχνει να βρει πόλη να την αναλάβει, αφού το ξεκίνημα έγινε την περασμένη Κυριακή από το Ηράκλειο και θα ακολουθήσει η Καστοριά στις 15 Μαΐου, η Αλεξανδρούπολη στις 25 Σεπτεμβρίου, τα Ιωάννινα στις 2 Οκτωβρίου και η Πάτρα με τη Λάρισα στις 9 Οκτωβρίου.

Παρ’ όλα αυτά, υπάρχει η σκέψη από την ΕΑΣ, αν ενδιαφερθεί πραγματικά κάποιος φορέας, ο αγώνας του ερχόμενου Οκτωβρίου να γίνει στην ίδια διαδρομή που είναι πανέμορφη και πιστοποιημένη, δίνοντας την ευκαιρία συμμετοχής στους Ροδίτες δρομείς.

Διαβάστε ακόμη

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν