Site του δήμου Ρόδου για τους πολιτικούς γάμους

Site του δήμου Ρόδου για τους πολιτικούς γάμους

Site του δήμου Ρόδου για τους πολιτικούς γάμους

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 481 ΦΟΡΕΣ

Τη δημοφιλία της Ρόδου στην τέλεση πολιτικών γάμων, προτίθεται να αναδείξει ο Δήμος της Ρόδου με μία σειρά προωθητικών ενεργειών με στόχο να προσελκύσει (και) αυτό τον τουρισμό.

Ως γνωστόν, η Ρόδος, ειδικά τα τελευταία χρόνια, έχει αναδειχθεί σε έναν από τους πρώτους προορισμούς για την τέλεση πολιτικών γάμων και, ειδικά προ κορωνοϊού, τελούνταν κάθε χρόνο εκατοντάδες γάμοι σε μοναδικής ομορφιάς σημεία του νησιού.

Από μόνο του αυτό αποτελεί μία μορφή τουρισμού την οποία, ως γνωστόν, ο Δήμος έχει αποφασίσει να αναδείξει από την αρχή της θητείας. Η πανδημία, όμως, έβαλε φρένο στα αρχικά σχέδια τα οποία, απ’ ό,τι φαίνεται αρχίζουν να υλοποιούνται τώρα.

Στο πλαίσιο αυτό, σήμερα, στις 11:00 το πρωί, στην αίθουσα εθιμοτυπίας του Δημαρχείου, ο εντεταλμένος σύμβουλος τουρισμού κ. Θανάσης Βυρίνης από κοινού με τον εντεταλμένο σύμβουλο ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, νέων τεχνολογιών και πληροφορικής, κ. Σπύρο Σπυρόπουλο, θα παρουσιάσουν το site του Δήμου για τους πολιτικούς γάμους και την προβολή του αντίστοιχου προωθητικού video υψηλής ανάλυσης και ποιότητας που θα πραγματοποιηθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην παρουσίαση έχουν προσκληθεί ενδιαφερόμενοι από τον τουριστικό κλάδο και κυρίως τουριστικοί πράκτορες του νησιού.

Διαβάστε ακόμη

Συνέδριο με θέμα «Ο ρόλος της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος στην περιφέρεια»

Γ. Χατζημάρκος: «Αυτοί οι «ευαίσθητοι» δεν είναι φίλοι του περιβάλλοντος. Φίλοι του... μαζούτ είναι.»

Λήγει η προθεσμία για τις εγκαταστάσεις αδέσποτων ζώων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση «Δια Πυρός 2024» στη Ρόδο

Ριζικές παρεμβάσεις για το κέντρο υπόσχεται ο δήμαρχος

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου

Κοινή επιστολή του δημάρχου Ρόδου και του προέδρου του ΙΣΡ για τη διευθέτηση των περικοπών που υφίστανται οι εργαστηριακοί γιατροί