Πρωταθλήματα ΕΠΣΔ: Κρίνονται άνοδος και υποβιβασμός

Πρωταθλήματα ΕΠΣΔ: Κρίνονται άνοδος και υποβιβασμός

Πρωταθλήματα ΕΠΣΔ: Κρίνονται άνοδος και υποβιβασμός

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 393 ΦΟΡΕΣ

Με τα δυο παιχνίδια, τα οποία θα κρίνουν τον πρωταθλητή αλλά και την ομάδα που θα υποβιβαστεί, πέφτει σήμερα η αυλαία των φετινών αγωνιστικών υποχρεώσεων της Β’ Κατηγορίας, αναφορικά με τους ομίλους της Ρόδου. Και οι δυο αναμετρήσεις θα ξεκινήσουν στις 5 το απόγευμα και σίγουρα κεντρίζουν το ενδιαφέρον του φίλαθλου κόσμου.

Στο Ενωσιακό Αθλητικό Κέντρο «Καλλιπάτειρα» θα κριθεί ο τίτλος του πρωταθλητή μεταξύ της ΑΕ Κύπρου και της Δήμητρας. Η ομάδα της Δαματριάς παίρνει τον τίτλο και παράλληλα το εισιτήριο της ανόδου στην Α’ Κατηγορία ακόμα και με ισοπαλία ενώ αυτή της Κύπρου θέλει μόνο τη νίκη για να μπορέσει να κόψει πρώτη το νήμα.
Την αναμέτρηση θα διαιτητεύσει ο Τάσος Γιαννουκάς ενώ «βοηθοί» του θα είναι οι Κουρμαδιάς και Παγωνάς. Παρατηρητής τους θα είναι ο Μπάμπης Λάμπρου ενώ αγώνα ορίστηκε ο Γιάννης Ζωάννου.

Κρίνεται η παραμονή στα Κοσκινού
Την ίδια ώρα στο γήπεδο Κοσκινού θα κριθεί η παραμονή στην κατηγορία. Αντιμέτωποι στο μπαράζ θα είναι ο Νηρέας και ο Πολύστρατος Λαέρμων. Το παιχνίδι είναι νοκ άουτ που σημαίνει ότι αν δεν υπάρξει νικητής, θα χρειαστεί παράταση και διαδικασία των πέναλτι.

Ο νικητής θα παίξει και του χρόνου στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας ενώ ο ηττημένος θα πάρει μέρος στη Γ’ Κατηγορία. Το παιχνίδι αυτό που έχει το δικό του ξεχωριστό ενδιαφέρον θα διευθύνει ο Αλέξανδρος Σπάρταλης.
«Βοηθοί» του ορίστηκαν οι Τσέτσος και Κωτσόπουλος ενώ παρατηρητής τους θα είναι ο Βασίλης Ταράλης. Παρατηρητής αγώνα ορίστηκε ο Καππάκας.

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”