Α. Αρφαράς: Η Ν.Δ. είναι δίπλα στην κοινωνία και τα προβλήματά της

Α. Αρφαράς: Η Ν.Δ. είναι δίπλα στην κοινωνία και τα προβλήματά της

Α. Αρφαράς: Η Ν.Δ. είναι δίπλα στην κοινωνία και τα προβλήματά της

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 262 ΦΟΡΕΣ

Στην πολιτική επικαιρότητα αναφέρθηκε μιλώντας στον “Sky Rodos” ο πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης Ρόδου της Ν.Δ. κ. Αντώνης Αρφαράς.

Αναφέρθηκε στο κυβερνητικό έργο και τόνισε ότι η Ν.Δ. είναι κοντά στην κοινωνία και τα προβλήματά της.
Με αφορμή την κριτική που άσκησε από το βήμα του 3ου συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ ο πρόεδρος του κόμματος κ. Αλέξης Τσίπρας τόνισε:
«Το να κάνει κανείς αντιπολίτευση και μάλιστα φθηνή και χωρίς τεκμηρίωση κάθε άλλο παρά επωφελείσαι. Αντιθέτως χάνεις. Ο πολιτικός λόγος πρέπει να εμπνέει εμπιστοσύνη στον κόσμο και να δείχνει ότι όσα ανακοινώνονται είναι και εφαρμόσιμα.

Έχουμε δείγματα γραφής, από το κάθε κόμμα και την προσφορά του στην κοινωνία. Πολιτική με πυροτεχνήματα της στιγμής δεν γίνονται. Η κυβέρνηση με σοβαρότητα και υπευθυνότητα αντιμετωπίζει τα προβλήματα. Είναι ευτυχής η συγκυρία που είναι στη διακυβέρνηση της χώρας η Ν.Δ. με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Διαφορετικά δεν ξέρω τι θα γινόταν».

Σε ερώτηση για τη μείωση που παρουσιάζουν τα ποσοστά της κυβέρνησης στις δημοσκοπήσεις και τη δυσαρέσκεια που εκφράζουν σε μεγάλο ποσοστό οι πολίτες ο κ. Αρφαράς είπε:
«Πρέπει να ενημερώνεται ο κόσμος για τις πολιτικές που εφαρμόζονται. Ο κόσμος βιώνει την οικονομική κρίση και είναι αντιμέτωπος με την ακρίβεια. Αποτυπώνουμε την κατάσταση με σοβαρότητα. Είναι εύκολο κανείς να λαϊκίζει και να υπόσχεται. Θα πρέπει να μετρήσουμε και πόσο αντέχει η οικονομία. Βλέπετε ότι η κυβέρνηση δεν έχει εξαντλήσει ακόμη όλα τα περιθώριά της.

Ο πρωθυπουργός ζήτησε περαιτέρω πόρους για την ενίσχυση των ασθενεστέρων. Επίσης είπε ότι αν δεν ανταποκριθεί η ΕΕ θα συνδράμει η κυβέρνηση. Σας θυμίζω ότι χιλιάδες χαμηλοσυνταξιούχοι θα λάβουν το ειδικό βοήθημα. Και δεν είναι μόνο αυτό».

Σχετικά με την ανάγκη επαναφοράς των μειωμένων συντελεστών του ΦΠΑ στα νησιά του Αιγαίου ο κ. Αρφαράς δήλωσε:
«Η επαναφορά τους είναι για το 2025. Γίνονται ειδικά για την περιοχή μας προσπάθειες να δούμε αν μπορούμε να το εφαρμόσαμε νωρίτερα. Δεν καταργήσαμε εμείς τους μειωμένους συντελεστές ΦΠΑ.

Συμφωνώ ότι υπάρχει ακρίβεια. Τι θα γίνει όμως αν δεν μπορούμε να πάρουμε καθόλου αρνί και τίποτε από τα άλλα προϊόντα; Το πρόβλημα είναι παγκόσμιο και πρέπει κάποιοι να το καταλάβουν. Εμείς λέμε την αλήθεια στον κόσμο. Η Ν.Δ. είναι το κατεξοχήν λαϊκό κόμμα. Εμείς παρακολουθούμε την κατάσταση, είμαστε δίπλα στον κόσμο. Δεν υποσχόμαστε όμως τα πάντα».

Ο πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης Ρόδου της Ν.Δ. αναφέρθηκε και στην προσπάθεια που γίνεται για την αντιμετώπιση των ελλείψεων στον τομέα της Υγείας. Έδωσε ιδιαίτερη έμφαση και στις προσπάθειες που γίνονται για την ενίσχυση του τομέα πρωτοβάθμιας φροντίδας.

Διαβάστε ακόμη

Μ. Κόνσολας: «Υπόθεση όλων μας η αναβάθμιση της Σχολής Δυτών στην Κάλυμνο»

Μ. Κόνσολας: «Μειώνονται οι αντικειμενικές αξίες των ακινήτων σε Κάρπαθο, Σύμη, Αστυπάλαια και σε περιοχές της Ρόδου»

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την ενίσχυση των Τομέων του ΕΚΑΒ στα Δωδεκάνησα

Επικοινωνία της Μίκας Ιατρίδη με την Υφυπουργό Χριστίνα Αλεξοπούλου για τις άδειες φορτηγών

Δήλωση του Δημήτρη Γάκη από τη Νίσυρο για την επίσκεψη των Σακελλαρίδη και Σαράντη

Για περιοδεία στην Κω βρίσκεται η υποψήφια Ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά, Κατερίνα Σαράντη

Πασχαλινά γεύματα αγάπης από τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Ιωάννη Παππά, στα πληρώματα σκαφών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής στο Αιγαίο

Βασίλης Α. Υψηλάντης: « Η κυβέρνηση στη διαμόρφωση του Νέου Δικαστικού Χάρτη της χώρας έλαβε υπόψη τα προβλήματα της νησιωτικότητας»