Ελεύθερος με όρους ο 36χρονος με το μισό κιλό χασίς

Ελεύθερος με όρους ο 36χρονος με το μισό κιλό χασίς

Ελεύθερος με όρους ο 36χρονος με το μισό κιλό χασίς

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 629 ΦΟΡΕΣ

Ελεύθερος με απαγορευτικούς όρους αφέθηκε χθες μετά την απολογία του ο 38χρονος που συνελήφθη έχοντας στην κατοχή του 547 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Ο 36χρονος συνοδευόμενος από τους δικηγόρος του κ.κ. Ιωάννη Χαρίτο και Στέλιο Κιουρτζή, προσήχθη χθες ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου για να απολογηθεί, όπου και αρνήθηκε τις κατηγορίες όπως αυτές του αποδίδονται.

Ο 36χρονος κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, αλλά κατά την απολογία του αλλά και προανακριτικά, έχει δηλώσει, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών εδώ και αρκετά χρόνια και ότι οι ποσότητες που εντοπίστηκαν στην κατοχή του προορίζονταν αποκλειστικά και μόνο για δική του χρήση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, στο πλαίσιο ειδικών επιχειρησιακών δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, προχθές το μεσημέρι έπειτα από αξιολόγηση στοιχείων και διαδοχικές έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε κατάστημα, αποθηκευτικούς χώρους και κατοικία του 36χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
• Κάνναβη συνολικού βάρους 547 γραμμαρίων
• Ζυγαριά ακριβείας.

Ο ίδιος είπε πως τα 547 γραμμάρια κάναβης τα προμηθεύτηκε από άγνωστο Ρομά καθώς τα είχε σε χαμηλή τιμή και προκειμένου με αυτή την ποσότητα να καλύψει τις προσωπικές του ανάγκες για τις επόμενες εβδομάδες.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίες με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα πρωτοδικών Ρόδου ο 37χρονος αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους:

Της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισής του 1 φορά το πρώτο πενθήμερο του κάθε μήνα στο Α.Τ. της περιοχής του.

Διαβάστε ακόμη

Απερρίφθη η αίτηση για τους εργαζόμενους της «ΡΟΔΑ»

Εντοπισμός αλλοδαπών και σύλληψη των διακινητών τους μετά από καταδίωξη στην Τήλο

Συνελήφθη 22χρονος αλλοδαπός για διακίνηση ναρκωτικών στη Ρόδο

Καταδικάστηκε 53χρονος Βούλγαρος που εξαπάτησε υπάλληλους ανταλλακτηρίων

Αθωώθηκε 46χρονη για στέρηση επικοινωνίας του παιδιού με τον πατέρα του

Κάθειρξη 5 ετών σε 27χρονο Ουκρανό για τη μεταφορά αλλοδαπών

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Αθωώθηκε 50χρονη για τη βοήθεια σε ανήλικους