Εκατομμύρια «ευχαριστώ» στους αναγνώστες μας

Εκατομμύρια «ευχαριστώ» στους αναγνώστες μας

Εκατομμύρια «ευχαριστώ» στους αναγνώστες μας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 245 ΦΟΡΕΣ

Περήφανοι για τη θέση που εδώ και χρόνια μας έχει κατατάξει το αναγνωστικό μας κοινό είμαστε όλοι εμείς που αποτελούμε την οικογένεια της «Ροδιακής» τόσο στην έντυπη όσο και στην ηλεκτρονική της έκδοση.

Η πρόσφατη έρευνα που αφορά ολόκληρη τη χώρα, κατέταξε την ηλεκτρονική ιστοσελίδα της «Ροδιακής» στην κορυφή (πρώτη τετράδα) όλης της χώρας, ανάμεσα σε όλες τις αξιόλογες επαρχιακές εφημερίδες.
Η επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα μας, σύμφωνα με την παγκόσμια μηχανή καταγραφής Similaweb, απλώς επιβεβαιώνει την αγάπη και την εμπιστοσύνη του απλού κόσμου προς την εφημερίδα μας.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επίσης, ο συνολικός αριθμός των αναγνωστών – φίλων ξεπερνά σήμερα τις 85.000, ενώ καθημερινά η εμπιστοσύνη αυτή διευρύνεται τόσο στους αναγνώστες όσο και στους επαγγελματίες που επιλέγουν να προβάλουν την επιχείρησή τους μέσω της ηλεκτρονικής μας έκδοσης.

Σε ό,τι αφορά την έντυπη έκδοση, η «Ροδιακής» παραμένει ισχυρή σε καθημερινή βάση, στοιχείο που επιβεβαιώνεται από τις πωλήσεις μας, από τους συνδρομητές μας, από τους πελάτες (επιχειρηματίες, ομίλους επιχειρήσεων και ελεύθερους επαγγελματίες) που με εκατοντάδες αγγελίες και διαφημίσεις καθημερινά αναζητούν προσωπικό και στελέχη και προβάλλουν τις επιχειρήσεις τους.

Ιδιοκτήτες, δημοσιογράφοι, τεχνικό και διοικητικό προσωπικό της «Ροδιακής», το οποίο σήμερα αριθμεί 25 άτομα (πλήρως ασφαλισμένους, γεγονός που αποτελεί αριθμό ρεκόρ για ένα επαρχιακό μέσο ενημέρωσης), καθώς, επίσης, και οι συνεργάτες μας που αρθρογραφούν σε εβδομαδιαία βάση, οφείλουμε να πούμε ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» σε όλους εσάς που εδώ και χρόνια είστε στο πλευρό μας και μας στηρίζετε.

Διαβάστε ακόμη

Λέρος: Ολοκληρωμένη εμπειρία εναλλακτικού τουρισμού και ποδηλασίας

Από τα παλιά...

Τιμήθηκε στην Αυστραλία Σιαννίτισσα 101 ετών

Μαθητές και μαθήτριες σε προσομοίωση συνεδρίασης του Ευρωκοινοβουλίου

Ποιος θα... σηκώσει την πινακίδα;

Π. Κουνάκης: «Έστω και μία γυναίκα να προστατεύσουμε, αξίζει τον κόπο»

Με 7 νέα ασθενοφόρα εξοπλίζονται τα Κέντρα Υγείας Βορείου και Νοτίου Αιγαίου

Στις 27 Μαΐου υπογράφεται η σύμβαση για τη δημιουργία του Ταμείου Απανθρακοποίησης των νησιών