Δεν αλλάζει φιλοσοφία

Δεν αλλάζει φιλοσοφία

Δεν αλλάζει φιλοσοφία

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 166 ΦΟΡΕΣ

Με την ίδια φιλοσοφία, δηλαδή τη χρησιμοποίηση αρκετών νεαρών παικτών, θα εμφανιστεί ο Ακουσίλαος τη νέα χρονιά και στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.

Ο υποβιβασμός του συλλόγου, δεν κάνει τους ανθρώπους του συλλόγου να αλλάξουν …οπτική γωνία, επιμένοντας στην ίδια ακριβώς κατεύθυνση. Να στηρίξουν δηλαδή τα νεαρά παιδιά με τα οποία φιλοδοξούν να δημιουργήσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο στο νέο πρωτάθλημα. Τα παιδιά αυτά εξάλλου έχουν αποκομίσει σημαντικές εμπειρίες από την πρόσφατη αγωνιστική περίοδο, οι οποίες αν μη τι άλλο θα είναι πολύτιμες στη συνέχεια.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο σχεδιασμός αναμένεται να ξεκινήσει αμέσως μετά το Πάσχα, οπότε θα τεθούν επί τάπητος όλες οι λεπτομέρειες ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Επιθυμία της διοίκησης είναι να παραμείνει ακριβώς ο ίδιος κορμός, στον οποίο αναμένεται να προστεθούν και ορισμένοι ακόμα ποδοσφαιριστές προκειμένου να υπάρχουν και περισσότερες επιλογές για τον προπονητή.

Σε μεγαλύτερη κατηγορία ο Βασίλης Σάββας
Το μόνο πρόσωπο που, όπως όλα δείχνουν, δεν θα βρίσκεται στην ομάδα και τη νέα χρονιά είναι ο νεαρός Βασίλης Σάββας. Ο νεαρός παίκτης που άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στο πρόσφατο πρωτάθλημα, βρίσκεται ήδη στο «στόχαστρο» άλλων ομάδων, ενώ δεν αποκλείεται να φύγει και εκτός Ρόδου μιας και είναι ήδη στο «μικροσκόπιο» Αθηναϊκού συλλόγου προκειμένου να ενταχθεί στην ομάδα των Νέων. Είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει το αμέσως επόμενο διάστημα, οπότε θα σημειωθούν οριστικές εξελίξεις για το θέμα αυτό.

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.