Υπομονή από τον Αρχάγγελος ΑΣΚ και τους γονείς μέχρι τον Ιούνιο…

Υπομονή από τον Αρχάγγελος ΑΣΚ  και τους γονείς μέχρι τον Ιούνιο…

Υπομονή από τον Αρχάγγελος ΑΣΚ και τους γονείς μέχρι τον Ιούνιο…

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 115 ΦΟΡΕΣ

Ξανά το… μπαλάκι στην Περιφέρεια πετάει ο Αρχάγγελος ΑΣΚ που ρίχνει τους τόνους αυτές τις μέρες λόγω Πάσχα και δηλώνει μέσω ανακοίνωσής του μαζί με την επιτροπή γονέων, ότι έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον Γιώργο Χατζημάρκο και τον Νίκο Νικολή όσον αφορά το …σίριαλ της κατασκευής του κλειστού στη Λειβάδα.

Ούτως ή άλλως ο περιφερειάρχης δεσμεύτηκε δημοσίως τον περασμένο Φεβρουάριο κι έθεσε ένα χρονοδιάγραμμα έως τα τέλη Ιουνίου για την προκήρυξη του έργου, οπότε μέχρι τότε, τόσο ο σύλλογος όσο και η επιτροπή γονέων, θα περιμένουν μ’ ενδιαφέρον τις όποιες εξελίξεις.

Η ανακοίνωση του Αρχάγγελος ΑΣΚ και των γονέων:
«Ο σύλλογος μας εμπιστεύεται απόλυτα τον Περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο και τον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού Νίκο Νικολή για το θέμα της υλοποίησης του κλειστού γηπέδου μπάσκετ στη Λειβάδα.
Άνθρωποι οι οποίοι από την αρχή αγκάλιασαν την προσπάθεια μας και στέκονται δίπλα μας ώστε να υλοποιήσουμε το όνειρο των κατοίκων του Αρχαγγέλου.

Τον Φεβρουάριο ο ίδιος ο Περιφερειάρχης σε γνωστό τηλεοπτικό σταθμό της Ρόδου δεσμεύθηκε για την δημοπράτηση του γηπέδου μέχρι τα τέλη Ιουνίου. Εμείς είμαστε δίπλα του και περιμένουμε με υπομονή να υλοποιηθεί η δέσμευση του, κατανοώντας τις δυσκολίες της εποχής!
Τις επόμενες μέρες θα ζητήσουμε επίσημα μαζί με τους γονείς να συναντηθούμε με τον Περιφερειάρχη για να συζητήσουμε για την πορεία του έργου και να ανταλλάξουμε απόψεις, όπως το έχουμε πράξει αρκετές φορές στο παρελθόν.

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση
Εκ μέρους του ΑΣΚ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ
Εκ μέρους της επιτροπής γονέων».

Ο Παντελής Μισσού και στις ακαδημίες του συλλόγου
Εκτός από το θέμα του κλειστού, υπάρχουν εξελίξεις και στις ακαδημίες του συλλόγου με αλλαγή… σκυτάλης όσον αφορά τον προπονητή. Μετά από πέντε χρόνια επιτυχημένης παρουσίας, ο Σταμάτης Χατζόπουλος δεν μπορεί να συνεχίσει εξαιτίας αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων. Έτσι, ο Παντελής Μισσού, προπονητής στην ανδρική ομάδα, θ’ αναλάβει και τις υποδομές, για να συνεχίσει το σημαντικό αυτό αναπτυξιακό έργο.

Διαβάστε ακόμη

Ο στίβος έχει την τιμητική του σήμερα στο ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα»

Μπαράζ ανόδου στη Γ' Εθνική: Αναχωρεί με αισιοδοξία ο Φοίβος

Ένα βαθμό θέλει ο Εθνικός Αρχίπολης

Το σημερινό πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Ρόδος - Γ' Εθνική: Για το γόητρο στη Ραφήνα

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής