Ο Μανώλης Ανδρουλάκης στον υπ. Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη

Ο Μανώλης Ανδρουλάκης στον υπ. Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη

Ο Μανώλης Ανδρουλάκης στον υπ. Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 593 ΦΟΡΕΣ

Ο Μανώλης Ανδρουλάκης, πρόεδρος στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νότιας Δωδεκανήσου, συναντήθηκε τη Μ. Τρίτη, 19 Απριλίου 2022, με τον Υπ. Επικρατείας κ. Γιώργο Γεραπετρίτη και συζήτησαν θέματα που αφορούν την ασφάλεια των κατοίκων της Δωδεκανήσου αλλά και των εργαζόμενων αστυνομικών στα νησιά.


Από τη συζήτηση δεν έλλειψε το θέμα της Καρπάθου, με επίκεντρο τη θετική εξέλιξη, δηλαδή τη μετεξέλιξη του Αστυνομικού Τμήματος σε Αστυνομική Υποδιεύθυνση. Η στελέχωση, αλλά και το θέμα της στέγασης, ήταν από σημεία κλειδιά. Ο κ. Ανδρουλάκης εξήγησε στον κ. Γεραπετρίτη ότι πρέπει αυτά να λυθούν, ώστε να υπάρξει δυνατότητα και να παρέχεται η μέγιστη ασφάλεια στους πολίτες.


Όπως είχε τονίσει στα «Καρπαθιακά Νέα» ο πρόεδρος στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νότιας Δωδεκανήσου, κ. Ανδρουλάκης, Αστυνομική Υποδιεύθυνση μπορούμε να έχουμε μόνο αν έχουμε λύσει το θέμα του δυναμικού και κατά συνέπεια πρέπει να υπάρχει ο κατάλληλος χώρος. Για αυτό τον λόγο είχε προταθεί το κτήριο του πρώην Κέντρου Υγείας που παραμένει ανεκμετάλλευτο.


Με τον κ. Γεραπετρίτη έγινε γόνιμος διάλογος, όπως ανέφερε ο κ. Ανδρουλάκης στα «Καρπαθιακά Νέα», «πρόκειται για έναν άνθρωπο που αφουγκράζεται τον συνομιλητή του και κατανόησε τα θέματά μας».

Διαβάστε ακόμη

Κάθειρξη 5 ετών σε 27χρονο Ουκρανό για τη μεταφορά αλλοδαπών

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Αθωώθηκε 50χρονη για τη βοήθεια σε ανήλικους

Κλεμμένα κοσμήματα βρέθηκαν σε κοσμηματοπωλείο της Ρόδου

Αθώοι κρίθηκαν Τούρκος και Ρώσος για διακίνηση μεταναστών στην Κω

Νέος κ.ο.κ.: Αφαίρεση διπλώματος έως και 5 χρόνια

Σύλληψη 22χρονου στην Κω για κροτίδες και δυναμίτες

Συνελήφθη 30χρονος σερβιτόρος για άγρα πελατών