Ο Δήμος Σύμης πρωταγωνιστεί για άλλη μία φορά ψηφιακά

Ο Δήμος Σύμης πρωταγωνιστεί για άλλη μία φορά ψηφιακά

Ο Δήμος Σύμης πρωταγωνιστεί για άλλη μία φορά ψηφιακά

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 376 ΦΟΡΕΣ

Με τη νέα διαδικτυακή πύλη τουριστικής προβολής “Visit Symi”

Ο Δήμος Σύμης, μένοντας προσηλωμένος στους αναπτυξιακούς του στόχους, συνεχίζει την υλοποίηση της ψηφιακής του στρατηγικής με τη δημοσίευση της νέας διαδικτυακής πύλης τουριστικής προβολής “Visit Symi”.

Ο νέος δικτυακός τόπος “Visit Symi” την οποία μπορεί οποιοσδήποτε πλέον να επισκεφτεί στον ακόλουθο σύνδεσμο https://visitsymi.gr/ αποτελεί την πρώτη ολοκληρωμένη δράση ψηφιακής τουριστικής προβολής του νησιού της Σύμης και απευθύνεται στους επισκέπτες του νησιού, αλλά και σε όσους ενδιαφέρονται να έχουν μία πλήρη ενημέρωση για την τουριστική εμπειρία στη Σύμη.

Το νέο portal του Δήμου Σύμης που αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο για την εξωστρέφεια του προορισμού και την προβολή της μοναδικότητας και της τουριστικής ταυτότητας του νησιού, διαθέτει πλήθος σημαντικών πληροφοριών και εικόνων που αναδεικνύουν την απαράμιλλη ομορφιά του νησιού της Σύμης.

Ο επισκέπτης της νέας ιστοσελίδας “Visit Symi”, πέρα από το πλούσιο φωτογραφικό υλικό που έχει στη διάθεσή του, μπορεί, μέσα σε ένα σύγχρονο και υψηλής αισθητικής ψηφιακό περιβάλλον, να βρει αναλυτική ενημέρωση τόσο για τα αξιοθέατα, τις παραλίες και την ιστορία του νησιού, όσο και για τις δραστηριότητες, την τοπική γαστρονομία, τις εκδηλώσεις και τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στο νησί.

Βασικά λειτουργικά χαρακτηριστικά του νέου τουριστικού portal του Δήμου Σύμης “Visit Symi” είναι:
- Παροχή πληροφοριών για την ιστορία, τις παραλίες, τα αξιοθέατα, τις δραστηριότητες, το γαστρονομικό πλούτο, τα μέσα προσέγγισης του νησιού, τις καιρικές συνθήκες κ.λπ.

- Πλούσιο φωτογραφικό υλικό που συνοδεύει τις πληροφορίες της διαδικτυακής πύλης.

- Προβολή σε χάρτη σημείων ενδιαφέροντος, όπως τα αξιοθέατα, οι παραλίες και τα λιμάνια του νησιού.

- Ημερολόγιο εκδηλώσεων, ώστε να συγκεντρώνονται όλες οι δραστηριότητες σε ένα σημείο.

- Σύγχρονο περιβάλλον ειδικά υλοποιημένο για άτομα με αναπηρία.

- Σύνδεση με τα social media και την ιστοσελίδα του Δήμου.

Μέσα από την περιήγηση αυτή, ο ενδιαφερόμενος δεν έρχεται μόνο σε επαφή με πλήρες πληροφοριακό υλικό για τη Σύμη, αλλά καθίσταται κοινωνός και μυείται στην ταξιδιωτική πολύπλευρη εμπειρία, που προσφέρει στον εκάστοτε επισκέπτη το υπέροχο νησί της Σύμης, μέσα από μία εύχρηστη, άρτια αισθητικά και ψηφιακά διαδικτυακή πύλη.

Στόχος της πρωτοβουλίας αυτής του Δήμου Σύμης είναι να δοθεί ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στην τουριστική προβολή και ανάπτυξη του νησιού, με πολλαπλά οφέλη τόσο για τους πολίτες όσο και για τους επισκέπτες του προορισμού.

Αποκτώντας ακόμα μεγαλύτερη εξωστρέφεια και προσελκύοντας ακόμα περισσότερους επισκέπτες ο Δήμος Σύμης επιδιώκει και επιτυγχάνει τη δυναμική παρουσία του νησιού της Σύμης στον τουριστικό χάρτη της χώρας.

Η νέα διαδικτυακή πύλη “Visit Symi” είναι μέρος της συνολικής στρατηγικής ψηφιακού μετασχηματισμού του Δήμου, με λύσεις πρακτικές για τον πολίτη και τις επιχειρήσεις και με δυναμική για τους τομείς της τοπικής οικονομίας.

Στρατηγικός συνεργάτης σε θέματα ψηφιακής στρατηγικής και καινοτομίας του Δήμου είναι η Ελληνική εταιρεία τεχνολογίας και καινοτομίας Crowdpolicy (www.crowdpolicy.com), η οποία έχει διακριθεί μέσα από διεθνείς και εθνικές συνεργασίες με Δήμους και Περιφέρειες, Κεντρική κυβέρνηση, τραπεζικό τομέα και σε μεγάλης κλίμακας δράσεις προώθησης επιχειρηματικότητας και καινοτομίας.

Διαβάστε ακόμη

Συνολικά 43 άτομα ταξίδεψαν από τα τουρκικά παράλια κι εντοπίστηκαν σε Τήλο και Σύμη

Στη Σύμη για τους εορτασμούς η Φιλαρμονική Καλυθιών Ρόδου

Με λαμπρότητα εορτάστηκε χθες στη Σύμη η ιστορική επέτειος

Η παρουσίαση στη Σύμη του Επετειακού Τόμου «100 χρόνια Πανορμίτειο Γυμνάσιο Σύμης (1922-2022)»

Άλλοι 14 αλλοδαποί εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν ως παράνομοι στη Σύμη

Δεκάδες και χθες οι προσκυνητές από τη Ρόδο που μετέβησαν στην Ιερά Μονή Πανορμίτη στη Σύμη

Να στελεχωθεί άμεσα το Κέντρο Υγείας ζητά ο δήμος Σύμης

Μεταφραστικό Εργαστήρι στο Πανορμίτειο Γυμνάσιο και Λυκειακές Τάξεις Σύμης από το Ιόνιο Πανεπιστήμιο