Νικητής ο Κολοσσός σε μια… περίεργη χρονιά

Νικητής ο Κολοσσός σε μια… περίεργη χρονιά

Νικητής ο Κολοσσός σε μια… περίεργη χρονιά

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 555 ΦΟΡΕΣ

Μια… περίεργη χρονιά με «πρωταγωνιστή» τον κορωνοϊό στην Basket League φτάνει στο τέλος της κι ο Κολοσσός θα ‘χει μια σημαντική ευκαιρία ακόμα και να τερματίσει στην 3η θέση, κάνοντας όνειρα για συμμετοχή σε διοργάνωση εκτός συνόρων.

Σίγουρα το απρόοπτο με το θέμα υγείας του Βασίλη Ξανθόπουλου, έχοντας ως συνέπεια να τελειώσει γι’ αυτόν πρόωρα το πρωτάθλημα, δίνει μια πικρή… γεύση στην φετινή πορεία των «θαλασσί», αλλά υπάρχουν ακόμα τρία σημαντικά παιχνίδια για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου. Κατ’ αρχάς, την ερχόμενη Κυριακή οι παίκτες του Ηλία Καντζούρη πάνε στο Περιστέρι για τον αγώνα με την τοπική, ομώνυμη ομάδα κι εκτός από τον αρχηγό, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες θα ‘ναι «ετοιμοπόλεμοι».

Ο συγκεκριμένος αγώνας θα ξεκινήσει στις 17.00 με μετάδοση από την ΕΡΤ-3, ενώ ακολουθεί το Σάββατο 7 Μαΐου αυτός με τον ΠΑΟΚ στην Καλλιθέα, με ώρα έναρξης στις 16.45 και μετάδοση από το ERT-FLIX. Σύμφωνα με το πρόγραμμα του ΕΣΑΚΕ, η 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου θα πραγματοποιηθεί στις 21 Μαΐου, χωρίς να έχει σταλεί ακόμη αναλυτικό πρόγραμμα.

Τότε ο Κολοσσός θα πάει στο ΣΕΦ, όπου και θ’ αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, σε μια αναμέτρηση ούτως ή άλλως αδιάφορη, τόσο βαθμολογικώς, όσο και βάσει της τεράστιας διαφοράς δυναμικότητος μεταξύ των δύο ομάδων. Να σημειώσουμε ότι σήμερα, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στις 17.00 τον Προμηθέα κι ο Ιωνικός τον Ηρακλή στις 19.15 σε εξ αναβολής αναμετρήσεις που θα κρίνουν πολλά στην «ουρά» της βαθμολογίας.

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.