Π. Εγγλέζος: Στο Εργατικό Κέντρο δεν χωρούν κόμματα και παρατάξεις

Π. Εγγλέζος: Στο Εργατικό Κέντρο δεν χωρούν  κόμματα και παρατάξεις

Π. Εγγλέζος: Στο Εργατικό Κέντρο δεν χωρούν κόμματα και παρατάξεις

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 270 ΦΟΡΕΣ

«Δεν θα είμαι υποψήφιος στις εκλογές όποτε και αν γίνουν. Δεν με ενδιαφέρει να ασχοληθώ με την πολιτική. Δεν είναι στις προτεραιότητές μου αυτό αλλά τα προβλήματα των εργαζομένων», δήλωσε χθες στον “Sky Rodos” ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου κ. Παναγιώτης Εγγλέζος

«Θέλω να τονίσω ότι πρώτα από όλα ο στόχος μου είναι το ΕΚΡ και δεν με ενδιαφέρει η πολιτική. Δεν με ενδιαφέρει να ασχοληθώ με το θέμα. Η πολιτική δεν είναι στις προτεραιότητές μου», είπε.

Σε ερώτηση για το τι θα πράξει αν του ζητήσει να είναι υποψήφιος στις εκλογές ο πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής κ. Νίκος Ανδρουλάκης, ο κ. Εγγλέζος αποκρίθηκε:

«Θα απαντήσω αρνητικά. Δεν με ενδιαφέρει η πολιτική. Η φιλοσοφία μου είναι ότι δεν πρέπει να ασχολούμαστε με κόμματα και παρατάξεις. Η όποια πρόταση από τον κ. Ανδρουλάκη είναι τιμητική αλλά δεν θα ανταποκριθώ. Στο ΕΚΡ δεν χωρούν κόμματα αι παρατάξεις. Σκοπός μου να υπερασπιστώ τα δικαιώματα των εργαζομένων και τίποτε παραπάνω. Ο σκοπός μου είναι να τιμήσω την ψήφο των συναδέλφων μου και μόνο αυτό θα υπερασπιστώ».

Ο κ. Εγγλέζος αναφέρθηκε και στο πρόβλημα της έλλειψης προσωπικού στα ξενοδοχεία της Ρόδου.

Υπάρχει έλλειψη προσωπικού στα ξενοδοχεία αλλά επίσης αναφέρουμε ότι 300 άνθρωποι δεν προσλήφθηκαν στα ξενοδοχεία που δούλευαν.
«Είναι υπάλληλοι που είναι μεγάλοι και ετοιμάζονται να βγουν στη σύνταξη. Επειδή ανεβαίνει η μισθοδοσία τους δεν τους προσέλαβαν», είπε ο κ. Εγγλέζος.

Ακόμα τόνισε ότι τα πρόβλημα της έλλειψης προσωπικού επιδεινώθηκε γιατί δεν ήρθαν οι εργαζόμενοι από τη Βόρεια Ελλάδα.
«Τα προηγούμενα χρόνια οι εργοδότες ξεζούμισαν τους εργαζομένους. Πολλοί έχουν πάει στο εξωτερικό για να βρουν δουλειά. Η μη ανθρώπινη συμπεριφορά τα προηγούμενα χρόνια δημιούργησε πρόβλημα. Ακόμη υπάρχουν κάποιοι που τους οφείλουν χρήματα. Τα έχω μεταφέρει αυτά στον κ. Μαρκόπουλο, τον πρόεδρο της ΕΞΡ.Πιστεύω πως με μια καλή συνεργασία θα μπορούν να λειτουργήσουν τα ξενοδοχεία. Να βρούμε λύση όμως γιατί το μόνο που μας κρατάει ζωντανούς είναι ο τουρισμός και δεν ξέρουμε να κάνουμε τίποτε άλλο», είπε ο κ. Εγγλέζος.

Διαβάστε ακόμη

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο

Ιακ. Γρύλλης: «Επιχειρείται η ηθική και οικονομική εξόντωσή μου»

54 προσλήψεις από τον δήμο Ρόδου για την προστασία των δασών

Απαγορεύεται η διέλευση και παραμονή στις δασικές περιοχές τις νυκτερινές ώρες

Επίθεση Γ. Νικητιάδη στη ΝΔ για το ακτοπλοϊκό Καρπάθου-Κάσου σε συζήτηση με τον Γ. Παππά στη Βουλή

Αύριο Σάββατο στις 12 το μεσημέρι το τελευταίο αντίο στον Αθανάσιο Κούτσια