Θ. Σωτρίλλης: Ποια τελεσίγραφα... αγώνες για προσλήψεις εδώ και τώρα!

Θ. Σωτρίλλης: Ποια τελεσίγραφα... αγώνες για προσλήψεις εδώ και τώρα!

Θ. Σωτρίλλης: Ποια τελεσίγραφα... αγώνες για προσλήψεις εδώ και τώρα!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 500 ΦΟΡΕΣ

«Δεν χρειάζεται κανένα τελεσίγραφο, καλά κάνει ο κόσμος και ξεσηκώνεται στην Κω, το ίδιο έπρεπε να γίνει και στη Ρόδο. Όλα αυτά γίνονται γιατί θέλουν στα νοσοκομεία τους ιδιώτες. Δεν γίνεται τα τμήματα να είναι αποδεκατισμένα από προσωπικό και η ΜΕΘ του νοσοκομείου Ρόδου να λειτουργεί με 4 κρεβάτια μόνο» δήλωσε στον “Sky Rodos” ο ανεξάρτητος περιφερειακός σύμβουλος κ. Θωμάς Σωτρίλλης με αφορμή τις δηλώσεις, στις οποίες προέβη ο έπαρχος Κω-Νισύρου κ. Γιάννης Καμπανής.

«Άκουσα με προσοχή τον κ. Καμπανή με αφορμή το συλλαλητήριο στην Κω. Διαπίστωσα πως έχει αντιρρήσεις τις οποίες προσπαθεί να περάσει με πολύ ευγενικό τρόπο μόνο και μόνο για να μην υπάρξει αντίδραση στην πολιτική που εφαρμόζει η Ν.Δ. στον τομέα της Υγείας», είπε ο κ. Σωτρίλλης.

Σε ερώτηση για το επιχείρημα που ανέπτυξε ο κ. Καμπανής περί τελεσιγράφου που έπρεπε να προηγηθεί το συλλαλητηρίου ο κ. Σωτρίλλης είπε:
«Ποιο τελεσίγραφο; Η κατάσταση και τα προβλήματα του τομεά Υγείας έχουν φθάσει στο απροχώρητο. Πάρτε ως παράδειγμα το Νοσοκομείο της Ρόδου που για μήνες είναι μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας και δεν έχει γίνεται τίποτε για να διορθωθούν τα κακώς κείμενα. Δεν θα έπρεπε να ξεσηκωθούμε στη Ρόδο γιατροί και πολίτες για το χάλι του.

ΓΝΡ που λειτουργεί με έναν αναισθησιολόγο; Η ΜΕΘ λειτουργεί με τα μισά κρεβάτια γιατί δεν έχουν προσωπικό και γιατρούς. Κρατούν το προσωπικό σε αναστολή. Οι ιδιώτες θα μπουν στον τομέα Υγείας για να κερδίσουν. Καλά κάνουν στην Κω και ξεσηκώνονται».

Ο κ. Σωτρίλλης τόνισε ότι στην κυβέρνηση πρέπει να καταλάβουν ότι τα νησιά μας... δεν είναι Αθήνα.
«Πρέπει οι νησιώτες να έχουν τις υπηρεσίες υγείας που τους αξίζουν και νοσοκομεία στελεχωμένα. Όλα τα υπόλοιπα είναι λόγια που απροπροσανατολίζουν», υπογράμμισε ο κ. Σωτρίλλης.

Διαβάστε ακόμη

Ορατά τα αποτελέσματα

Συγκινητική ανάρτηση του Σάββα Χατζησάββα για τον αείμνηστο Φώτη Χατζηδιάκο

Εργασίες καθαρισμού στη Μεσαιωνική Πόλη

Τιμώμενο νησί η Χάλκη

Μόνο το 50% των υλικών είναι κατάλληλο για ανακύκλωση

Σχόλιο του διευθυντή της Α’ Χειρουργικής Κλινικής κ. Γιώργου Τριάντου για τα τροχαία ατυχήματα στη Ρόδο

Η βράβευση του Γιώργου Ζαχαριάδη

Η γενική συνέλευση της F.E.V.R. (Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Θυμάτων Τροχαίων) θα διεξαχθεί στη Ρόδο στις 26-28 Απριλίου 2024