Τριήμερο ανάδειξης του τένις στον ΡΟΑ

Τριήμερο ανάδειξης του τένις στον ΡΟΑ

Τριήμερο ανάδειξης του τένις στον ΡΟΑ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 405 ΦΟΡΕΣ

Η αντίστροφη μέτρηση για το “Diakogeorgiou Junior Cup” έχει ξεκινήσει, αφού από 6 έως 8 Μαΐου πρόκειται να διεξαχθεί το τουρνουά του Ρ.Ο.Α. σε συνεργασία με την εταιρεία κατασκευής και πώλησης ακινήτων «Κάλλιστος και Βασίλης Διακογεωργίου» και αφορά αγόρια και κορίτσια ηλικίας 5 έως 16 ετών.

Την Κυριακή 8 Μαΐου, την ημέρα των τελικών, θα γίνει κλήρωση μεταξύ όλων των συμμετεχόντων αθλητών που θα πάρουν μέρος στο τουρνουά με έπαθλα δύο ξεχωριστά πακέτα Tennis Trip Activities. Το μεγάλο δώρο περιλαμβάνει διαμονή-ημιδιατροφή για δύο βραδιά στο “Novotel Hotel” και τα εισιτήρια των αγώνων για τους προημιτελικούς, ημιτελικούς και τελικούς (τον Οκτώβριο) στο ATP 250 SOFIA OPEN, που θα διεξαχθεί στην πρωτεύουσα της Βουλγαρίας, Σόφια.

Το “Diakogeorgiou Junior Cup” είναι το πρώτο τουρνουά της γνωστής εταιρείας με σκοπό την ανάδειξη των μικρών ταλέντων του ομίλου και την επιβράβευση της προσπάθειάς τους μέσω μοναδικών δώρων και επάθλων. Πρόκειται για την απαρχή μίας κίνησης που συμβάλλει στην περαιτέρω ανάπτυξη του τένις στη Ρόδο, με τον Κάλλιστο και τον Βασίλη Διακογεωργίου να είναι δίπλα στην προσπάθεια, που δίνει πνοή στον αθλητισμό και συμβάλλει ώστε να δημιουργηθούν ισχυρά κίνητρα για την ενασχόληση ενός παιδιού με τον αθλητισμό.

Διαβάστε ακόμη

Ένας Κώος στην κορυφή της Ευρώπης

Τώνης Μαρτίνης: «Η Ρόδος είχε στοχοποιηθεί!»

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Σήμερα η 29η αγωνιστική

Διαγόρας: Το Σάββατο με Παναθηναϊκό Β’

Σαφώς ανώτερος απέναντι στον ΓΣ Δωδεκάνησος ο Άτλας Αθηνών

Ενδιαφέρον στα play off της κατηγορίας ανδρών στο τοπικό μπάσκετ

Κι ο Λούκα Μπραΐκοβιτς τον… χαβά του στο Αλεξάνδρειο!

Crows- Epavlis B.C στον τελικό του Εργασιακού