Ραφαέλα Σπανουδάκη: «Στόχος της χρονιάς είναι τα 200μ.»

Ραφαέλα Σπανουδάκη: «Στόχος της χρονιάς είναι τα 200μ.»

Ραφαέλα Σπανουδάκη: «Στόχος της χρονιάς είναι τα 200μ.»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 182 ΦΟΡΕΣ

Δύο από τα βασικά μέλη της Εθνικής ομάδας γυναικών 4Χ100 μ., η Ραφαέλα Σπανουδάκη και η Άρτεμις Αναστασίου έκαναν την Κυριακή ιδανικό ξεκίνημα στα 200 μ., στη διάρκεια του διασυλλογικού πρωταθλήματος στον Άγιο Κοσμά και άφησαν υποσχέσεις για τη συνέχεια σε ατομικό κι ομαδικό επίπεδο.

Η Ραφαέλα Σπανουδάκη ως αθλήτρια του ΓΣ Ηλιούπολης δεν είχε πρόβλημα να φτάσει πρώτη στη γραμμή τερματισμού σε 23.33 (1,7) χαλαρώνοντας στα τελευταία μέτρα. Η Ροδίτισσα αθλήτρια ολοκλήρωσε απόλυτα ικανοποιητικά την παρουσία της στη διοργάνωση, στα 200 μ. τα 100 μ. και τα 4Χ100 μέτρα. Με ατομικό ρεκόρ συνόδευσε την παρουσία της στον αγώνα η Άρτεμις Αναστασίου (ΠΑΟ), που εκμεταλλεύτηκε το συναγωνισμό με τη Σπανουδάκη και παρά το γεγονός, ότι δεν έχει μπει ακόμη σε αγωνιστική προπόνηση, τερμάτισε σε 23.52 και βελτίωσε το ατομικό της 23.75.

Και οι δύο τους, μετά το τέλος του αγώνα εξέφρασαν την αισιοδοξία τόσο για τα ατομικά τους αγωνίσματα, όσο και για την ομάδα 4Χ100 μέτρα. «Εννοείται και το ενδιαφέρον για την ομάδα είναι μεγάλο. Ήδη γίνεται καλή δουλειά και θα το δείξουμε αυτό και στους αγώνες που θα κάνουμε», είπε η Ραφαέλα Σπανουδάκη για τον ομάδα 4Χ100 μ., ενώ από την πλευρά της η Αναστασία σχολίασε: «Βλέπουμε ήδη πως έχουμε την δυνατότητα να τρέξουμε καλά. Αρκετά κορίτσια έχουν τρέξει γρήγορα και πιστεύω στη συνέχεια της σεζόν θα τρέξουν κι άλλα».

Η Ραφαέλα Σπανουδάκη αναφέρθηκε και στην αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται: «Δεν είμαι ακόμη έτοιμη για γρήγορες κούρσες. Ήταν μια καλή αρχή στη σεζόν. Θα κάνω τον επόμενο αγώνα μου στις 22 Μαΐου στο Γκροσέτο στα 100μ. κι έπειτα θα συνεχίσω στα Χανιά, πάλι με 100 μέτρα. Το πρώτο μου 200άρι θα γίνει στα Δρόμεια, εκεί όπου θα τρέξουμε και με την ομάδα 4Χ100 μέτρα. Στόχος της χρονιάς είναι και φέτος τα 200 μ., διοργανώσεις στις οποίες θα διεκδικήσουμε να έχουμε μια καλή παρουσία τόσο στο Παγκόσμιο όσο και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα», είπε η Σπανουδάκη, που αρχές Ιουνίου θα τρέξει σε μίτινγκ στο εξωτερικό.

Διαβάστε ακόμη

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα