Για προσφορά υλικού παιδικής πορνογραφίας κατηγορείται 40χρονος

Για προσφορά υλικού παιδικής πορνογραφίας κατηγορείται 40χρονος

Για προσφορά υλικού παιδικής πορνογραφίας κατηγορείται 40χρονος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1058 ΦΟΡΕΣ

Μία περίεργη υπόθεση απόπειρας – προσφοράς υλικού παιδικής πορνογραφίας απασχολεί από την Πρωτομαγιά τις διωκτικές αρχές της περιοχής μας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής», γιατρός της περιοχής μας την 1η Μαΐου 2022 έλαβε ένα περίεργο μήνυμα στο κινητό του τηλέφωνο, όπου του είχαν σταλεί δύο φωτογραφίες δύο ανήλικων κοριτσιών (ηλικίας 7-8 ετών) κανονικά ντυμένες ενώ ακολουθούσε σημείωση όπου αναφέρονταν ότι γυμνές φωτογραφίες και το χρηματικό ποσό θα ακολουθούσαν σε άλλο μήνυμα.

Ο γιατρός ενημέρωσε άμεσα την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, αστυνομικοί της οποίας προχθές το μεσημέρι (2 Μαΐου) συνέλαβαν έναν 40χρονο Έλληνα, ο οποίος είναι ο κάτοχος του κινητού τηλεφώνου, από το οποίο και είχε σταλεί το μήνυμα, ενώ έχει συγγενική σχέση με τα ανήλικα κορίτσια.

Βάσει των ίδιων πληροφοριών, ο 40χρονος αρνήθηκε ότι έστειλε ο ίδιος ή κάποιος από τους οικείους του το μήνυμα και τις φωτογραφίες και δήλωσε άγνοια για το πώς έγινε αυτό.

Σε έρευνα που έγινε στο κινητό τηλέφωνο του 40χρονου δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε μεμπτό ή κάτι που θα μπορούσε να έχει σχέση με μία τέτοια υπόθεση, ωστόσο κατασχέθηκε και θα αποσταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω εργαστηριακή εξέταση.

Ο 40χρονος με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του προσήχθη ενώπιον του αρμόδιου εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου, ο οποίος και ζήτησε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για την υπόθεση από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, ενώ ο συλληφθείς αφέθηκε ελεύθερος.

Διαβάστε ακόμη

Νέος κ.ο.κ.: Αφαίρεση διπλώματος έως και 5 χρόνια

Σύλληψη 22χρονου στην Κω για κροτίδες και δυναμίτες

Συνελήφθη 30χρονος σερβιτόρος για άγρα πελατών

Θάνατος 68χρονης λουόμενης στη Ρόδο

Σε φυλάκιση ενός έτους 44χρονος για παρενόχληση ανήλικης

Για οπαδική βία θα δικαστεί 43χρονος

Φυλάκιση 20 ετών σε Τούρκο για τη μεταφορά μεταναστών στη Ρόδο

Αθώοι οι δύο αλλοδαποί που ήταν κατηγορούμενοι για απόπειρα εξαπάτησης