Η λαχειοφόρος αγορά του μπαζάρ της «Δωδεκανησιακής Μέλισσας»

Η λαχειοφόρος αγορά του μπαζάρ της «Δωδεκανησιακής Μέλισσας»

Η λαχειοφόρος αγορά του μπαζάρ της «Δωδεκανησιακής Μέλισσας»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 247 ΦΟΡΕΣ

Το Σάββατο 30 Απριλίου 2022, ενώπιον της εφορευτικής επιτροπής που αποτελούνταν από τα μέλη της Επιτροπής Ρόδου του Συλλόγου «Δωδεκανησιακή Μέλισσα» και τη δημοσιογράφο κα Ρένα Βενιανάκη, έγινε η κλήρωση των λαχνών της λαχειοφόρου αγοράς του μπαζάρ, κατά την οποία κληρώθηκαν έξι λαχνοί με αριθμούς 179, 155, 200, 145, 110 και 60.

Οι 3 πρώτοι κέρδισαν ισάριθμα παιδικά ρούχα, προσφορά του καταστήματος παιδικών ειδών Coconut Kids και οι άλλοι 3 κέρδισαν ένα ανδρικό ρολόι χειρός και 2 γυναικεία κοσμήματα, προσφορά του κοσμηματοπωλείου Βεργωτής Jewellery.

Το Πασχαλιάτικο Μπαζάρ της «Δωδεκανησιακής Μέλισσας», Παράρτημα Ρόδου, με το σύνθημα «’Ολοι μαζί βοηθάμε τα παιδιά μας να σπουδάσουν...» στήριξε με αγορές η Ροδιακή κοινωνία. Χάρη στην αυθόρμητη και θερμή ανταπόκρισή, πάνω από 2 υποτροφίες έχουν εξασφαλιστεί για άπορους Δωδεκανήσιους φοιτητές.

«Ευχαριστούμε τον κόσμο και τους ευγενικούς χορηγούς για το σπουδαίο αποτέλεσμα που φέραμε όλοι μαζί», αναφέρει η Επιτροπή Ρόδου της «Δωδεκανησιακής Μέλισσας».

Διαβάστε ακόμη

Ομιλία της αρχαιολόγου Κωνσταντίας Κεφαλά στις 17 Μαΐου

Το Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ Ρόδου και Νοτίου Αιγαίου επιστρέφει δυναμικά | 1-4 Ιουνίου

Παν-Μεσογειακή εκδήλωση για την Ημέρα της Μεσογείου στη Ρόδο

Δωρεάν είσοδος στα αρχαιολογικά μνημεία της Δωδεκανήσου το Σάββατο

«Το Όνειρο ενός Γελοίου» σήμερα και αύριο στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου

Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Νίκου Κωνσταντινίδη: «ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΝΟΧΟΣ;»

Ηχοχρώματα, μια πανδαισία ήχων...

Διθυραμβικές κριτικές για τη Ροδίτισσα ηθοποιό Καλλιόπη Χάσκα ως Ιουλιέτα, σε μεγάλη διεθνή συμπαραγωγή Ελλάδας-Τουρκίας