Στη Ρόδο φτάνει αεροπορικώς ο σταρ Φρανκ Σινάτρα

Στη Ρόδο φτάνει αεροπορικώς ο σταρ Φρανκ Σινάτρα

Στη Ρόδο φτάνει αεροπορικώς ο σταρ Φρανκ Σινάτρα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 395 ΦΟΡΕΣ

ΦΛΑΣ στο παρελθόν - Εν Ρόδω Τρίτη 8 Μαΐου 1962 Αριθ. Φύλλου 3320

ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΕΞ ΙΣΡΑΗΛ

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΦΘΑΝΕΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ ΕΙΣ ΡΟΔΟΝ Ο «ΣΤΑΡ» ΦΡΑΝΚ ΣΙΝΑΤΡΑ
Θα επιβιβασθή πολυτελούς σκάφους διά περιοδείαν ανά το Αιγαίον

Πληροφορίες από το Ισραήλ αναφέρουν ότι μεγάλη επιτυχία σημειώνουν εκεί οι παραστάσεις που δίνει για φιλανθρωπικό σκοπό ο Φρανκ Σινάτρα.

Ο Σινάτρα στις 11 Μαΐου θα επιβιβασθή του προσωπικού του αεροπλάνου και θα έλθη στην Ρόδο, όπου θα τον περιμένη ένα γιώτ με το οποίον θα επιχειρήση κρουαζιέρα στα νησιά του Αιγαίου.

ΕΤΡΑΥΜΑΤΙΣΘΗ ΕΙΣ ΚΑΛΥΜΝΟΝ ΕΚ ΤΗΣ ΚΡΙΜΝΗΣΕΩΣ ΣΤΕΓΗΣ
Υπό του Αστυνομ. Τμήματος Καλύμνου ενηργήθη προανάκρισις κατά του Κυπραίου Βασ. ετών 35, διότι κατά την διεξαγωγήν του οικοδομικού έργου της επιδιορθώσεως ετοιμορρόπου στέγης της εν τη Ενορία Υπαπαντής οικίας της Κουλουριώτη Ειρήνης εξ αμελείας, προεκλήθη τραυματισμός. Ούτω, λόγω της μη τοποθετήσεως εγκαίρως ξυλίνων δοκών κατέρρευσε το μεσαίον τμήμα της στέγης με αποτέλεσμα να προξενήση ελαφράν σωματικήν βλάβην εις την Εργά Ξανθ.

50 ΕΘΕΛΟΝΤΑΙ ΑΙΜΟΔΟΤΑΙ ΘΑ ΤΙΜΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗΝ
Σήμερον είναι η επέτειος του Ερρίκου Ντυνάν ιδρυτού του Ερυθρού Σταυρού. Επί τη επετείω την προσεχή Κυριακήν το Τμήμα Ρόδου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού θα πραγματοποιήση συγκέντρωσιν εις το δημοτικόν θέατρον, κατά την οποίαν θα ομιλήσουν οι κύριοι Δημητράκης και Παντελλίδης και θα τιμηθούν διά μεταλλίων και διπλωμάτων 50 εθελονταί αιμοδόται, παρουσία 200 και πλέον εθελοντών αιμοδοτών.

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΔΟΘΗ Ο ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ. ΟΔΗΓΩΝ
Με εξαιρετικήν επιτυχίαν εδόθη το παρελθόν Σάββατον εις το ξενοδοχείον «Μπελβεντέρε» η χοροεσπερίς του Σώματος Ελληνίδων Οδηγών Ρόδου. Παρέστησαν ο Νομάρχης Δωδεκανήσου κ. Ιωάννου, ο ανώτερος διοικητής Χωροφυλακής Δωδεκανήσου κ. Τάγαρης και πολλοί άλλοι μεταξύ των οποίων και ξένοι παραθερισταί.

Κατά την διάρκειαν αυτής δωδεκαμελές μπαλέττο εξετέλεσεν ελληνικούς χορούς, εγένετο δέ και πρωτότυπος διαγωνισμός χορού με ιαπωνικάς ομβρέλλας.

ΟΚΤΩ ΚΑΤΑΠΛΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ
Οκτώ κατάπλοι τουριστικών σκαφών θα πραγματοποιηθούν εις Ρόδον κατά την διάρκειαν της αρξαμένης εβδομάδος συμφώνως προς τας δηλώσεις τας κατατεθειμένας εις το Κεντρικόν Λιμεναρχείον Ρόδου.

Ούτω σήμερον αναμένονται να καταπλεύσουν τα «Στέλβιο» και «Δήλος» αύριον τα «Ελλάς», «Αιγαίον» και «Σεμίραμις», το Σάββατον τα «Γεντίστβο» και «Κρήτη» και την Κυριακήν το «Στέλλα Μάρις».

Διαβάστε ακόμη

Φλας στο παρελθόν, 1964: Σήμερον τα ανεπίσημα εγκαίνια της πινακοθήκης

ΦΛΑΣ στο παρελθόν, 1964: Ενώ αναμένεται ο δήμαρχος κρίσιμος θα είναι η νέα εβδομάς δια τον δήμον

Φλας στο παρελθόν, 1964: Επιτυχίαν εσημείωσεν ο χθεσινός έρανος

Φλας στο παρελθόν 1964, Υπερπαραγωγή βερύκοκων στ' Αφάντου!

Φλας στο παρελθόν 1964, Το "Ελάκι" προσάραξε...

ΦΛΑΣ στο παρελθόν 1964, Αγωγή κατά του κ. Δημάρχου...

Φλας στο παρελθόν 1964, 1.000 και πλέον άτομα μετανάστευσαν σ' ένα τετράμηνο...

Φλας στο παρελθόν 1964, Καρεκλιές και ξύλο για το κέρδος...