Μπλακ άουτ στο φινάλε για τον Ιάλυσο

Μπλακ άουτ στο φινάλε για τον Ιάλυσο

Μπλακ άουτ στο φινάλε για τον Ιάλυσο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 195 ΦΟΡΕΣ

Τα δυο τέρματα που σημείωσε ο Χατζησάββας δεν ήταν αρκετά για να του δώσουν το «διπλό» χθες στη Σύρο απέναντι στην Ελλάς, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 2 - 2, στο πλαίσιο της πρεμιέρας στα παιχνίδια μπαράζ για τη διεκδίκηση της ανόδου στη Γ’ Εθνική. Οι «ερυθροκίτρινοι» ήταν μέχρι το 78’ μπροστά στο σκορ με 2 – 0 αλλά θα έλεγε κανείς πως από εκεί και πέρα έπαθαν μπλακ άουτ και έδωσαν την ευκαιρία στους γηπεδούχους να …σώσουν την παρτίδα και να πάρουν τουλάχιστον τον βαθμό.

Έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, το τελικό αποτέλεσμα ασφαλώς και αφήνει δυσαρεστημένη την ομάδα του νησιού μας η οποία και καλύτερη ήταν στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από τους αντιπάλους του. Το ποδόσφαιρο όμως κρύβει πολλές φορές εκπλήξεις και ειδικά σε αυτά τα παιχνίδια, τα πάντα μπορούν να συμβούν.
Στο 28’ ο Λαλάς μπήκε από τα δεξιά στην περιοχή και έκανε το διαγώνιο σουτ στέλνοντας την μπάλα να περάσει δίπλα από το δεξί δοκάρι (άουτ).
Στο 37’ μετά από σέντρα του Μπάρδου από τα αριστερά, ο Χατζησάββας με ένα εξαιρετικό ψηλοκρεμαστό πλασέ πάνω στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0 – 1.

Στο 59’ ο Χατζησάββας με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και ενώ η μπάλα «βρήκε» σε αμυνόμενο, πέτυχε το 0 – 2.
Στο 77’ ο Ραμπαβίλας έκανε το σουτ από καλό σημείο αλλά ο Ανδρούτσος δεν αιφνιδιάστηκε και απέκρουσε.
Στο 78’ μετά από πολύ ωραία σέντρα, ο Πρίντεζης με καρφωτή κεφαλιά μείωσε σε 2 – 1.
Στο 86’ μετά από εκτέλεση φάουλ από τον άξονα, ο Συριανός με πλασέ πάνω στην κίνηση από την καρδιά της άμυνας του Ιάλυσου έκανε το 2 – 2.

ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ: Παπαδόπουλος, Λάλας, Κολιάκος (75’ Μαραγκός), Οικονομόπουλος, Αργυρός, Μανουδάκης (75’ Μπαλόπητας), Μπούνας, Μάιπας, Σαββίδης, Ραμπαβίλας, Περιάλης

ΙΑΛΥΣΟΣ: Ανδρούτσος, Γκέζος, Χατζησάββας, Ρούσσος, Ρεκλείτης, Σπαχιού, Λερογιάννης, Ιντριζάι, Πατσίλης (80’ Θεοχαρόπουλος), Τερζίου, Μπάρδος (84’ Σούλτς)

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.