Εγκρίθηκαν δαπάνες για τις δράσεις πολιτισμού και αθλητισμού της περιφέρειας

Εγκρίθηκαν δαπάνες για τις δράσεις πολιτισμού και αθλητισμού της περιφέρειας

Εγκρίθηκαν δαπάνες για τις δράσεις πολιτισμού και αθλητισμού της περιφέρειας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 320 ΦΟΡΕΣ

Εγκρίθηκαν από τον περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο οι δαπάνες για δράσεις του τμήματος αθλητισμού-πολιτισμού της περιφερειακής ενότητας Δωδεκανήσου που θα υλοποιηθούν στη Ρόδο και τα άλλα νησιά μας το προσεχές διάστημα.

Αναλυτικά, η απόφαση αναφέρει τα εξής:
«ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ
Εγκρίνουμε την έκδοση απόφασης ανάληψης υποχρέωσης των δαπανών της ΠΕ Δωδεκανήσου όπως αναλύονται παρακάτω:

ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
1. Έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού 3.100,00 € συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ για τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με τον Δήμο Ρόδου και την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης για το τουρνουά μπάσκετ στα σχολεία με τίτλο «ΤΡΙΠΟΝΤΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ» 17 έως 19 Μαΐου στη Ρόδο με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας.

Θα συμμετέχουν σε πρώτη φάση 6 σχολεία της Ρόδου και συγκεκριμένα τα Δημοτικά Σχολεία: 2ο ΙΑΛΥΣΟΥ, ΕΜΠΩΝΑ ΡΟΔΟΥ, 1ο ΡΟΔΟΥ-ΖΕΦΥΡΟΥ, ΔΑΜΑΤΡΙΑΣ ΡΟΔΟΥ, 3ο ΡΟΔΟΥ και 5ο ΡΟΔΟΥ. To συγκεκριμένο Εκπαιδευτικό Αθλητικό Πρόγραμμα Καλαθοσφαίρισης απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια Γ’, Δ’, Ε’ και ΣΤ’ τάξεων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ελλάδα. Σκοπός του προγράμματος είναι να έρθουν σε επαφή με το άθλημα τις καλαθοσφαίρισης όσο περισσότερα αγόρια και κορίτσια γίνεται.

2. Έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού 12.400,00 € συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ για τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με την Τοπική Επιτροπή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Δωδεκανήσου και τους Δήμους, Ρόδου – Κω- Καλύμνου για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 3Χ3 καλαθοσφαίρισης. Στην Κάλυμνο 22-24/07/2022 – 28-31/07/2022 στην Κω και 01-04/09/2022 στη Ρόδο.

Η μεγάλη επιτυχία της διοργάνωσης είναι η ένταξη στο Πανελλήνιο δίκτυο διοργανώσεων 3Χ3 της ΕΟΚ με την ονομασία 3Χ2GR National Tour Events εξασφαλίζοντας μεγάλη προβολή στα νησιά μας, μέσα από τις δυναμικές καμπάνιες προώθησης, τηλεοπτική μετάδοση των αγώνων (live stream), αλλά και τη συμμετοχή πολλών αθλητών από όλη την Ελλάδα οι οποίοι θα διεκδικήσουν τη συμμετοχή τους στους τελικούς που θα γίνουν στο Ζάππειο Μέγαρο της Αθήνας.

3. Έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού 5.000,00 € συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ για τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με τον αθλητικό σύλλογο «ΠΡΩΤΕΥΣ» Καρπάθου και το δήμο Καρπάθου για το 13ο τουρνουά μπάσκετ επαρχίας Καρπάθου- Κάσου από 20-07-2022 έως 20-08-2022.

4. Έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού 37.200,00 € συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ για τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με τον Δήμο Αστυπάλαιας για την αθλητική δράση “ART OF MOTION ASTYPALEA EDITION” 9 με 12 Ιουνίου 2022 στην Αστυπάλαια.

Η «πεταλούδα του Αιγαίου» για 4 ημέρες, από τις 9 μέχρι τις 12 Ιουνίου, θα μεταμορφωθεί σε μια μεγάλη free running πλατφόρμα με τα πιο όμορφα και γραφικά σημεία της Χώρας να μετατρέπονται σε ιδιαίτερες «πίστες». Οι καλύτεροι αθλητές free runners παγκοσμίως θα συναντηθούν στο νησί για να αγωνιστούν, αλλά κυρίως να γιορτάσουν το θεαματικό άθλημα του free running. Εκεί που τα Δωδεκάνησα συναντούν τις Κυκλάδες, εκεί που οι γαλαζοπράσινες παραλίες μαγεύουν τους επισκέπτες, εκεί που η Χώρα του νησιού έχει χαρακτηριστεί από τις πιο όμορφες και εντυπωσιακές του Αιγαίου.

5. Έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού 31.000,00 € συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ για τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με τον Δήμο Ρόδου και το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου για τη διεξαγωγή του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος “GWA WINGFOIL RACE CLASS” 14-17 Ιουλίου 2022 στη Ρόδο.

Είναι μια διοργάνωση η οποία έρχεται στη Ρόδο για να μείνει αφού το 2023 προγραμματίζεται το παγκόσμιο πρωτάθλημα. Τα Wing sports είναι μια νέα και συναρπαστική ομάδα αθλημάτων που μπορούν να εξασκηθούν στη γη, το νερό χρησιμοποιώντας ένα φορητό φτερό για να εκμεταλλευτεί τη δύναμη του ανέμου. Η Ρόδος το νησί των ανέμων με την ποικιλία των θαλάσσιων σπορ και το πλήθος των surfers όλων των ειδών που κατακλύζετε σχεδόν όλο το χρόνο θα πρωταγωνιστεί γι’ άλλη μια φορά στην παγκόσμια σφαίρα.

ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
1. Έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού 1.240,00 € συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ για τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με τον μορφωτικό πολιτιστικό εξωραϊστικό σύλλογο Nισύρου (Μ.Π.Ε.Σ.Ν.) και τον δήμο Nισύρου μουσικής παράστασης με Nισυριακή ορχήστρα στην νήσο Νίσυρο μεταξύ Μαΐου και Ιουνίου 2022. Σκοπός της εν λόγω ενέργειας είναι η στήριξη και ανάπτυξη των τεχνών καθώς και η προώθηση των τοπικών καλλιτεχνικών ομάδων.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νισύρου έχει θέσει ως βασική του προτεραιότητα τη διάσωση της παραδοσιακής μουσικής του τόπου του και τη διάδοσή της στη νέα γενιά. Σκοπός λοιπόν της διοργάνωσης της μουσικής αυτής παράστασης είναι να αναδείξει τη νισυριακή παραδοσιακή μουσική με εξέχοντες Νισύριους μουσικούς (βιολί, λαούτο,σαντούρι) υπό την αιγίδα του δασκάλου παραδοσιακής μουσικής κ. Ευγένιου Καζάντη.

2. Έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού 1.240,00 € συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ για τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με τον Πολιτιστικό και Λαογραφικό Σύλλογο Σορωνής «ΤΟ ΑΜΠΕΡΝΑΛΛΙ» και τον Δήμο Ρόδου της 13ης γιορτής μουσικής στη νήσο Ρόδο στις 3 Ιουλίου 2022. Σκοπός της εν λόγω ενέργειας είναι η στήριξη και ανάπτυξη των τεχνών καθώς και η προώθηση των τοπικών καλλιτεχνικών ομάδων. Επίσης, η εν λόγω δράση συνδράμει και στην προώθηση του πολιτιστικού τουρισμού, ο οποίος εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο της ήπιας τουριστικής ανάπτυξης, με σεβασμό στο περιβάλλον και τη φέρουσα ικανότητα των Κυκλάδων και των Δωδεκανήσων.

Ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Σορωνής «ΤΟ ΑΜΠΕΡΝΑΛΛΙ» διοργανώνει τη Γιορτή Μουσικής ως ένα σημαντικό μουσικό γεγονός, με παράλληλες δράσεις και οργανωμένη κατασκήνωση. Δίνει την ευκαιρία σε νέους ταλαντούχους μουσικούς που δημιουργούν μουσικές μπάντες και σχήματα όλων των ειδών μουσικής, καθώς και επαγγελματιών μουσικών, να συνυπάρξουν, να ακουστούν, καθώς και στο ευρύ κοινό να απολαύσουν το θέαμα και να χαλαρώσουν στο πανέμορφο άλσος του Άγιου Σουλά. Οι παράλληλες δράσεις αφορούν αθλητισμό, ιππασία, επιτραπέζια παιχνίδια, περιπάτους στο δάσος και φυσικά οργανωμένη κατασκήνωση.

3. Έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού 1.240,00 € συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ για τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με την Ένωση γυναικών Σύμης και τον δήμο Σύμης εκδήλωσης με παραδοσιακούς χορούς τον Αύγουστο 2022 στη νήσο Σύμη. Σκοπός της εν λόγω ενέργειας είναι στήριξη και ανάπτυξη των τεχνών καθώς και η προώθηση των τοπικών καλλιτεχνικών ομάδων. Επίσης, η εν λόγω δράση συνδράμει και στην προώθηση του πολιτιστικού τουρισμού, ο οποίος εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο της ήπιας τουριστικής ανάπτυξης, με σεβασμό στο περιβάλλον και τη φέρουσα ικανότητα των Κυκλάδων και των Δωδεκανήσων.

4. Έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού 3.100,00 € συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ για τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με τον πολιτιστικό σύλλογο Κοσκινιατών «Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ» και τον δήμο Ρόδου ημερίδας με τίτλο: «ΤΟ ΜΕΛΕΚΟΥΝΙ, ΣΑΝ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΑΫΛΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ» στη νήσο Ρόδο στις 7 Αυγούστου 2022. Σκοπός της εν λόγω ενέργειας είναι η διατήρηση της τοπικής πολιτιστικής κληρονομιάς. Επίσης, η εν λόγω δράση συνδράμει και στην προώθηση του πολιτιστικού τουρισμού, ο οποίος εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο της ήπιας τουριστικής ανάπτυξης, με σεβασμό στο περιβάλλον και τη φέρουσα ικανότητα των Κυκλάδων και των Δωδεκανήσων.

Με την υπ’ αριθμ. 17279/17-1-2022 Απόφασης της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, το Μελεκούνι, εγγράφηκε στο Εθνικό Ευρετήριο άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Ελλάδας. Απόφαση πολύ σημαντική για το ίδιο το προϊόν όσο και για το νησί της Ρόδου. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κοσκινιατών «Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ» ξεκινά όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου το Μελεκούνι να εγγραφεί και στο Ευρετήριο άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO. Η εν λόγω ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην τοποθεσία των Πηγών Καλλιθέας, στο πλαίσιο του παραπάνω σκοπού, και οι εργασίες της ημερίδας θα καταγραφούν οπτικοακουστικά και θα περιληφθούν στον φάκελο υποψηφιότητας για την UNESCO.

5. Έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού 3.100,00 € συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ για τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με την Ομοσπονδία Δωδεκανησιακών Παροικιακών Συλλόγων Ρόδου, την Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Δωδεκανήσου, το φεστιβάλ καλλιτεχνικής δημιουργίας Ροδίων και τον Δήμο Ρόδου του 6ου φεστιβάλ καλλιτεχνικής δημιουργίας Ροδίων στην νήσο Ρόδο από 10 Αυγούστου έως 22 Σεπτεμβρίου 2022. Σκοπός της εν λόγω ενέργειας είναι η στήριξη και ανάπτυξη των τεχνών και η προώθηση των τοπικών καλλιτεχνικών ομάδων. Επίσης, η εν λόγω δράση συνδράμει και στην προώθηση του πολιτιστικού τουρισμού, ο οποίος εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο της ήπιας τουριστικής ανάπτυξης, με σεβασμό στο περιβάλλον και τη φέρουσα ικανότητα των Κυκλάδων και των Δωδεκανήσων.

Για 6η χρονιά και μετά από τη μεγάλη του επιτυχία, το Φεστιβάλ Καλλιτεχνικής Δημιουργίας Ροδίων ανοίγει τις πύλες του. Το 6ο Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί κατά το διάστημα 10 Αυγούστου 2022 έως 22 Σεπτεμβρίου 2022 και είναι αφιερωμένο στον αείμνηστο Αρχαιολόγο Ηλία Κόλλια για την προσφορά του μεταξύ πολλών άλλων στην ανάδειξη της Παλαιάς Πόλης της Ρόδου σε μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO. Οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ θα διεξαχθούν στους χώρους: Οπλοστάσιο Ντεμιγύ, Γαλλικό Κατάλυμα, Κινηματογράφο ΡΟΔΟΝ, Πλατείες Παλιάς Πόλης, Παλάτι Ιπποτών και σε 2 κοινότητες του νησιού. Οι συμμετέχοντες καλλιτέχνες και πνευματικοί άνθρωποι ζουν και δημιουργούν στην Ρόδο σε ολόκληρο το φάσμα των Τεχνών. Όλοι οι πολυπληθείς καλλιτέχνες καθώς και ο καλλιτεχνικός διευθυντής συμμετέχουν αφιλοκερδώς. Το κοινό αντί εισιτηρίου προσφέρει τρόφιμα μακράς διάρκειας για την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου Ρόδου.

6. Έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού 6.200,00 € συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ για τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με το ελληνικό Ίδρυμα Ιστορικών Μελετών και τον δήμο Καστελλορίζου της 7ης έκδοσης του Διεθνούς Φεστιβάλ Ιστορικού Ντοκιμαντέρ Μεγίστης «ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ» στην νήσο Καστελλόριζο μεταξύ 21 και 28 Αυγούστου 2022. Σκοπός της εν λόγω ενέργειας είναι η στήριξη και ανάπτυξη των τεχνών και η υποστήριξη δράσεων υπερτοπικής σημασίας.
Επίσης, η εν λόγω δράση συνδράμει και στην προώθηση του πολιτιστικού τουρισμού, ο οποίος εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο της ήπιας τουριστικής ανάπτυξης, με σεβασμό στο περιβάλλον και τη φέρουσα ικανότητα των Κυκλάδων και των Δωδεκανήσων.

Το Ελληνικό ίδρυμα Ιστορικών Μελετών έχει θεσμοθετήσει στο Καστελλόριζο, από το 2016, το Διεθνές Φεστιβάλ Ιστορικού Ντοκιμαντέρ Καστελλόριζου «Πέρα από τα Σύνορα». Με πρωτοβουλία της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κυρίας Λίνας Μενδώνη, το Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Καστελλορίζου «Πέρα από τα Σύνορα», θα ενταχθεί το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα στο Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας του ΕΣΠΑ. Η 7η έκδοση του Διεθνούς Φεστιβάλ, που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 21-28 Αυγούστου 2022, έχει τεθεί ακόμα μια χρονιά υπό την αιγίδα της Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου η οποία και θα παραστεί στην έναρξή του.

7. Έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού 1.860,00 € συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ για τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με τον Λαογραφικό Σύλλογο Καλυθιών «Η ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ» και τον δήμο Ρόδου παραδοσιακής συναυλίας με τίτλο: «ΑΠΟ ΓΕΝΙΑ ΣΕ ΓΕΝΙΑ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΠΟ ΣΕ ΤΟΠΟ» στη νήσο Ρόδο στις 31 Αυγούστου 2022. Σκοπός της εν λόγω ενέργειας είναι η στήριξη και ανάπτυξη των τεχνών καθώς και η προώθηση των τοπικών καλλιτεχνικών ομάδων. Επίσης, η εν λόγω δράση συνδράμει και στην προώθηση του πολιτιστικού τουρισμού, ο οποίος εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο της ήπιας τουριστικής ανάπτυξης, με σεβασμό στο περιβάλλον και τη φέρουσα ικανότητα των Κυκλάδων και των Δωδεκανήσων.

Η εκδήλωση που αποτελείται από ένα πρόγραμμα διάρκειας δύο περίπου ωρών, πρόκειται να λάβει χώρα την Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022 στο ανοιχτό κινηματοθέατρο Ρόδον, με επίσημους προσκεκλημένους τους Γιώργο και Νίκο Στρατάκη, οι οποίοι θα συνυπάρξουν μουσικά μαζί με μαθητές επί σκηνής αφιλοκερδώς. Οι επίσημοι προσκεκλημένοι της εκδήλωσης είναι ο Γιώργος Στρατάκης (λύρα), ο Νίκος Στρατάκης (λαούτο), όπως επίσης και άλλα δύο άτομα από την ορχήστρα τους, ο κ. Γιώργος Σαλούστρος (τσαμπούνα) και ο κ. Ζωγραφάκης (κιθάρα), για τους οποίους πρόκειται να αποδοθεί ένας φόρος τιμής για την πολυετή δράση τους στη διάδοση της παραδοσιακής μουσικής. Την εκδήλωση πρόκειται να πλαισιώσουν μουσικά 22 μαθητές και μουσικοί όπως επίσης και ακόμη 60 χορευτές.

8. Έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού 12.400,00 € συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ για τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με τον οργανισμό ARTS SPONTANTES και τον δήμο Ρόδου του φεστιβάλ Ευρωπαϊκής πολυφωνία «ΓΕΦΥΡΑ ΠΑΡΙΣΙ – ΡΟΔΟΣ». Η έκδοση στη νήσο Ρόδο από 10 μέχρι 24 Οκτωβρίου 2022. Σκοπός της εν λόγω ενέργειας είναι η στήριξη και ανάπτυξη των τεχνών και η υποστήριξη δράσεων υπερτοπικής σημασίας. Επίσης, η εν λόγω δράση συνδράμει και στην προώθηση του πολιτιστικού τουρισμού, ο οποίος εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο της ήπιας τουριστικής ανάπτυξης, με σεβασμό στο περιβάλλον και τη φέρουσα ικανότητα των Κυκλάδων και των Δωδεκανήσων.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Ευρωπαϊκή Πολυφωνία, είναι μια σημαντική Ελληνογαλλική συνεργασία που ξεκίνησε το 2019. Αυτός ο πρωτότυπος και πολυδιάστατος καλλιτεχνικός θεσμός δημιουργήθηκε με τη συνεργασία του Γαλλικού Οργανισμού Arts Spontanés με έδρα το Παρίσι υπό την επιμέλεια της Ars Artis που έχει την έδρα της στη Ρόδο. Για δεκαπέντε συνεχόμενες ημέρες, η μεσαιωνική πόλη της Ρόδου μετατρέπεται σε ένα εργαστήρι μουσικής και τέχνης.

Στο φεστιβάλ δίνεται η ευκαιρία στο κοινό να λάβει μέρος σε πολυάριθμα διαδραστικά μουσικά εργαστήρια και συναυλίες υψηλής αισθητικής στις οποίες συμμετέχουν διεθνούς φήμης καλλιτέχνες και μουσικά σύνολα. Είναι ένας καινούργιος τρόπος γνωριμίας του κοινού με την κλασική μουσική μέσα από την τέχνη. Ένας από τους κυριότερους στόχους του φεστιβάλ είναι η ανάδειξη της Ρόδου ως εξέχουσας καλλιτεχνικής πρωτεύουσας και η εδραίωσή της σαν έναν από τους πιο σημαντικούς προορισμούς πολιτιστικού τουρισμού διεθνώς. Επίσης, κύριο μέλημα του φεστιβάλ αποτελεί η ανάπτυξη και η προώθηση της μουσικής στους νέους.

Διαβάστε ακόμη

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο

Ιακ. Γρύλλης: «Επιχειρείται η ηθική και οικονομική εξόντωσή μου»

54 προσλήψεις από τον δήμο Ρόδου για την προστασία των δασών