Γιάννης Γ. Πάππου για τα νέα μέτρα: Η κυβέρνηση έδειξε άμεσα αντανακλαστικά και πάλι

Γιάννης Γ. Πάππου για τα νέα μέτρα: Η κυβέρνηση έδειξε άμεσα αντανακλαστικά και πάλι

Γιάννης Γ. Πάππου για τα νέα μέτρα: Η κυβέρνηση έδειξε άμεσα αντανακλαστικά και πάλι

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 237 ΦΟΡΕΣ

«Οποιοδήποτε μέτρο τίθεται σε εφαρμογή για τη στήριξη της κοινωνίας είναι προς τη σωστή κατεύθυνση. Για άλλη μια αφορά η κυβέρνηση έδειξε άμεσα αντανακλαστικά».

Αυτό ήταν το πρώτο σχόλιο, το οποίο έκανε αμέσως μετά την ανακοίνωση των μέτρων για το ρεύμα από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ο πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου κ. Γιάννης Πάππου στο skyrodos.gr
«Άκουσα με προσοχή όσα ανέφερε ο πρωθυπουργός και διαπίστωσα ότι στηρίζονται και οι ευάλωτοι και εκείνοι που δεν είχαν τύχει στήριξης την προηγούμενη φορά και αυτό είναι θετικό. Μέτρα που ελαφρύνουν το βάρος που σηκώνουν οι πολίτες θα έχουν θετικό αντίκτυπο και στην αγορά», σημείωσε ο κ. Πάππου.

Είναι θετικό, όπως τόνισε ο πρόεδρος του ΕΒΕΔ, και το γεγονός ότι οι επιχειρήσεις παραγωγής ρεύματος θα κληθούν να καταβάλουν το δικό τους μέρισμα αλληλεγγύης στην κοινωνία, που δοκιμάζεται από την ακρίβεια και θα φορολογηθούν με ένα ειδικό τέλος ύψους 90%.
Η διοίκηση του Εμπορικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου θα αναμένει και την εξειδίκευση των μέτρων που θα κάνουν αύριο οι αρμόδιοι υπουργοί προκειμένου να εξάγει σειρά συμπερασμάτων.

Διαβάστε ακόμη

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο