Γυναικεία ομάδα ΑΣΤΙΡ Ιαλυσού: Γιορτάζει την άνοδο με την Εθνική Ενόπλων

Γυναικεία ομάδα ΑΣΤΙΡ Ιαλυσού: Γιορτάζει την άνοδο με την Εθνική Ενόπλων

Γυναικεία ομάδα ΑΣΤΙΡ Ιαλυσού: Γιορτάζει την άνοδο με την Εθνική Ενόπλων

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 276 ΦΟΡΕΣ

Φιλικό αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα με την Εθνική ομάδα Ενόπλων της χώρας μας δίνει το Σάββατο 14 Μαΐου στο «Οικονομίδειο» γήπεδο η γυναικεία ομάδα ΑΣΤΙΡ Ιαλυσού.

Μετά τη λήξη του θα γίνει και η απονομή του πρωταθλήματος στην ομάδα του νησιού μας, η οποία από τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής για πρώτη φορά στην ιστορία της. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε χθες η Ένωση, αναφέρονται τα ακόλουθα:

«Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Ε.Ε. της Ε.Π.Σ.Δ., σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας τον φιλικό αγώνα, φιλανθρωπικού χαρακτήρα, μεταξύ των ομάδων: «Εθνική Ομάδα Γυναικών Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας-Α.Σ.Τ. Ιαλυσού Ρόδου(ΑΣΤΙΡ)» που θα διεξαχθεί στη Ρόδο, το Σάββατο 14.05.2022 και ώρα 17:00 στo «Οικονομίδειο Γήπεδο Ιαλυσού». Αμέσως μετά τη λήξη του φιλικού, φιλανθρωπικού αγώνα, θα ακολουθήσει η απονομή Κυπέλλου της ΕΠΟ, στην Πρωταθλήτρια ομάδα Β’ Κατηγορίας Γυναικών, 4ου Ομίλου, Α.Σ.Τ. Ιαλυσού Ρόδου (ΑΣΤΙΡ), για την κατάκτηση του τίτλου και την άνοδο της στην Α’ Κατηγορία Γυναικών.

Ο φιλανθρωπικός, φιλικός αγώνας έχει σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων, που θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο. Παρακαλούνται όλα τα σωματεία της δύναμής μας, ποδοσφαιριστές, προπονητές, διαιτητές και φίλαθλοι να στηρίξουν με την παρουσία τους την όλη προσπάθεια, που στόχο έχει την προσφορά στον συνάνθρωπο. Προτείνονται τα εξής συσκευασμένα προϊόντα: ελαιόλαδο, ζάχαρη, αλεύρι, μακαρόνια (σπαγγέτι ή κριθαράκι), γάλα εβαπορέ, ρύζι, ρεβίθια, φασόλια, φακές».

Διαβάστε ακόμη

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν