Αλματώδης αύξηση στις αφίξεις τουριστών με πτήσεις τσάρτερ

Αλματώδης αύξηση στις αφίξεις τουριστών με πτήσεις τσάρτερ

Αλματώδης αύξηση στις αφίξεις τουριστών με πτήσεις τσάρτερ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1240 ΦΟΡΕΣ

Αλματώδης αύξηση καταγράφεται στις αφίξεις τουριστών με πτήσεις τσάρτερ στη Ρόδο, καθώς κάθε εβδομάδα ο αριθμός τους πολλαπλασιάζεται και το νησί γεμίζει ολοένα και με περισσότερους επισκέπτες.

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε η κίνηση σημείωσε ένα ακόμα ρεκόρ, αφού προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο «ΔΙΑΓΟΡΑΣ» συνολικά 160 πτήσεις, ενώ η Κυριακή ήταν ιδιαίτερα «γεμάτη» μέρα, καθώς είχαμε 87 πτήσεις.
Και τις δύο μέρες ήρθαν στη Ρόδο περίπου 25.000 τουρίστες, αριθμός που προκαλεί ιδιαίτερη ικανοποίηση και… χαμόγελα, καθώς ο τουρισμός ανακάμπτει και μάλιστα οδηγούμαστε σε ακόμα καλύτερες επιδόσεις από αυτές του 2019 αν όλα εξελιχθούν ομαλά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα αεροπλάνα έρχονται στη Ρόδο με πληρότητες που θυμίζουν Αύγουστο, μία εξέλιξη ιδιαίτερα ευχάριστη ενώ θετικά είναι τα μηνύματα και από τη σκανδιναβική αγορά, διότι πραγματοποιούνται φέτος αρκετές πτήσεις από τις χώρες αυτές.
Bρετανοί και Γερμανοί καταλαμβάνουν τις πρώτες θέσεις και μάλιστα η κίνηση από th Mεγάλη Βρετανία φέτος αναμένεται ότι θα καταγράψει ρεκόρ.

Όπως δήλωσε στον “Real Voice” ο αερολιμενάρχης Σπύρος Δεληγιάννης, προχθές Κυριακή, ήρθαν με τις 87 πτήσεις συνολικά 14.050 τουρίστες ενώ την προηγούμενη Κυριακή προσγειώθηκαν 73 πτήσεις που έφεραν στο νησί 11.991 τουρίστες. Σύμφωνα με τα στοιχεία, από την Κυριακή 1 Μαΐου μέχρι και την Κυριακή 8 Μαΐου ήρθαν στο νησί μας συνολικά 71.400 τουρίστες ενώ όλο τον Μάιο αναμένεται να προσγειωθούν στο αεροδρόμιό μας περίπου 2.900 πτήσεις, με τις οποίες θα έρθουν πάνω από 250.000 τουρίστες.

Διαβάστε ακόμη

Αυτό το ελληνικό νησί ξεχωρίζουν οι Ολλανδοί για θαλάσσια σπορ

48 κρουαζιερόπλοια πρόκειται να καταπλεύσουν τον Ιούνιο στη Ρόδο

Ιδιαίτερα ικανοποιητικά εξελίσσεται η τουριστική κίνηση στο νησί μας

ΤUI Γερμανίας: Ξεκίνησαν οι κρατήσεις για το 2025

ΞΕΕ: Ικανοποίηση για το «φρένο» της Ε.Ε. στις αθέμιτες πρακτικές της Booking

Οι Ιταλοί “ψηφίζουν” Αστυπάλαια για διακοπές το φετινό καλοκαίρι

Ζήστε αξέχαστες εμπειρίες στη Ρόδο παροτρύνει τους αναγνώστες της η Rebekah Blakey, blogger από τη Μεγάλη Βρετανία

Αύξηση 8,4% καταγράφηκε στις αφίξεις τουριστών τον Απρίλιο