Χαμένη ευκαιρία του Ιάλυσου στο Οικονoμίδειο

Χαμένη ευκαιρία του Ιάλυσου στο Οικονoμίδειο

Χαμένη ευκαιρία του Ιάλυσου στο Οικονoμίδειο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 188 ΦΟΡΕΣ

Νέο… στραβοπάτημα του Ιάλυσου χθες στο Οικονομίδειο και τα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική εξαιτίας της ισοπαλίας χωρίς τέρματα, έχοντας αντίπαλο τη Μαρκό.

Μετά το 2-2 απέναντι από την Ελλάς Σύρου εκτός έδρας, οι παίκτες του Πέτρου Ρουτζιέρη έχασαν μοναδική ευκαιρία να καλύψουν το χαμένο …έδαφος, αλλά η αναμέτρηση ουσιαστικά κρίθηκε στα «σημεία».
Από το 65’ οι γηπεδούχοι αγωνίζονταν με δέκα παίκτες, μετά και την αποβολή με απευθείας κόκκινη κάρτα του Τερζίου για σκληρό μαρκάρισμα, έχασαν ευκαιρίες και μια απ’ αυτές στις καθυστερήσεις, για τη νίκη, ενώ η Μαρκό είχε γίνει επίσης ανά διαστήματα αρκετά επικίνδυνη.

Πώς κύλησε ο αγώνας
Στα πρώτα λεπτά ο Ιάλυσος προσπάθησε να επιβάλλει τον ρυθμό του, η Μαρκό όμως είχε την ουσιαστικότερη ευκαιρία με τον Σαχσανίδη στο 10’ και το πλασέ του μέσα από την περιοχή που μπλόκαρε ο Ανδρούτσος.
Χρειάστηκε να περάσουν εφτά λεπτά, για να «απαντήσει» ο Ιάλυσος μετά το κόρνερ του Παπουτσογιαννόπουλου και την κεφαλιά του Ρούσου που βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι του Καραστέργιου.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν ωστόσο να έχουν μια πρωτοβουλία και κατοχή της μπάλας, γι’ αυτό κι έγιναν απειλητικοί ξανά με τον Χατζησάββα, ο οποίος έστειλε την μπάλα με σουτ μέσα από την περιοχή άουτ, ύστερα από γέμισμα του Ρούσου.
Στο 32’ ο Ιάλυσος είχε άλλη μια ευκαιρία χαμένη, αφού ο Χατζησάββας πάσαρε κάθετα στον Γκέζο, αλλά ο τελευταίος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Καραστέργιο.

Στην επανάληψη η πρώτη και σημαντικότερη ευκαιρία του αγώνα ανήκε στη Μαρκό με το πλασέ του Ιατρού στο 48’ από γύρισμα του Σαχσανίδη στο ύψος του πέναλτι και τον Ρούσσο να κόβει με το κεφάλι πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα.
Στη συνέχεια και συγκεκριμένα στο 55’, οι φιλοξενούμενοι, έχοντας την υπεροχή, σπατάλησαν άλλη μια ευκαιρία, αφού το σουτ του Ιατρού πέρασε μόλις άουτ.

Κομβικό σημείο ήταν αυτό της συμπλήρωσης 65 λεπτών στην αναμέτρηση, όταν αποβλήθηκε από τον Ιάλυσο με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Τερζίου για το φάουλ στον Σουλελέ, ενώ οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι, θεωρώντας πως το μαρκάρισμα έγινε εντός περιοχής.

Μετά την αποβολή ο Ιάλυσος δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα και φτάσαμε πια στο 87’ για να γυρίσει ο Δημητρόπουλος από πλευράς φιλοξενουμένων μέσα στην περιοχή επικίνδυνα και να προλάβει ο Ανδρούτσος με έξοδο τον Σαχσανίδη.
Παρ’ όλα αυτά, οι παίκτες του Πέτρου Ρουτζιέρη είχαν μοναδική ευκαιρία να πάρουν το παιχνίδι στο 93’ με τη σέντρα του Ρεκλείτη και την κεφαλιά του Χατζησάββα που δεν βρήκε στόχο

Διαιτησία: Ρούτσης, Λυκομήτρος, Θεοδωρόπουλος
Ιάλυσος: Ανδρούτσος, Γκέζος, Τερζίου, Θεοδοσίου, Πατσίλης, Ρεκλείτης, Ρούσσος, Παπουτσογιαννόπουλος, Μπάρδος (67’ Παγκράτης), Ιντρίζι, Χατζησάββας.

Μαρκό: Καραστέργιος, Δημητρόπουλος, Φλώρος, Τσίκλος, Μουσταφίδης, Παλαιοπάνος (77’ Μπικούλης), Βασιλειάδης, Γκεμίσης, Σαχσανίδης, Ιατρού (83’ Μακρίδης), Σουλελές (92’ Χατζής).

Διαβάστε ακόμη

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα