Νωρίτερα και χωρίς τηλεοπτική κάλυψη το παιχνίδι Ολυμπιακός-Κολοσσός

Νωρίτερα και χωρίς τηλεοπτική κάλυψη  το παιχνίδι Ολυμπιακός-Κολοσσός

Νωρίτερα και χωρίς τηλεοπτική κάλυψη το παιχνίδι Ολυμπιακός-Κολοσσός

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 427 ΦΟΡΕΣ

Νωρίτερα θα παίξει αύριο στο Σ.Ε.Φ. ο Κολοσσός, στην αναμέτρηση της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου στην Basket League με τον Ολυμπιακό.

Αντί στις 20.00, ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 17.00, χωρίς τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ-3, αλλά διαδικτυακή από το ΕΡΤ SPORTS 4. Αυτό ανακοίνωσε προχθές αργά το βράδυ επισήμως ο ΕΣΑΚΕ μαζί με την αλλαγή και στο Απόλλων Πατρών-Άρης.

Αναλυτικά:
«Ο ΕΣΑΚΕ ανακοινώνει τις εξής αλλαγές στο πρόγραμμα της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Stoiximan Basket League:

- Η συνάντηση Ολυμπιακός - Κολοσσός H Hotels θα πραγματοποιηθεί στο Σ.Ε.Φ. το Σάββατο 14/05/22 με ώρα έναρξης στις 17:00 (αντί στις 20.00) και θα μεταδοθεί live τηλεοπτικά από το ΕΡΤ SPORTS 4 ERT FLIX, αντί για την ΕΡΤ-3 που είχε αρχικά ανακοινωθεί.

- Η αναμέτρηση Απόλλωνας Πάτρας Oscar - Άρης θα γίνει στο Κ.Γ. Απόλλωνα Πάτρας το Σάββατο 14/5/22 με ώρα έναρξης στις 20:00 και θα μεταδοθεί live τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3, αντί για το SPORTS ERT FLIX που είχε ανακοινωθεί αρχικά».
Πραγματοποιήθηκαν τα εξ αναβολής, ο Ολυμπιακός στην πρώτη θέση

Προχθές ωστόσο, διεξήχθησαν και οι δύο τελευταίες εξ αναβολής αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα, με τον Ολυμπιακό να κερδίζει 94-68 τον Απόλλωνα στην Πάτρα και τη Λάρισα να συνεχίζει το εντός έδρας νικηφόρο σερί της με το 84-77 επί του Προμηθέα. Έτσι, οι «ερυθρόλευκοι» τερματίζουν στην πρώτη θέση με πλεονέκτημα έδρας στα play off και θ’ αντιμετωπίσουν την ομάδα που θα πάρει την 8η θέση στη βαθμολογία.

Διαβάστε ακόμη

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς