Ο «1ος Γύρος Ασκληπειού» από τον Έλαφο

Ο «1ος Γύρος Ασκληπειού» από τον  Έλαφο

Ο «1ος Γύρος Ασκληπειού» από τον Έλαφο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 266 ΦΟΡΕΣ

Για πρώτη φορά ο Έλαφος φέτος, σε συνεργασία με τον Μορφωτικό-Εξωραϊστικό Σύλλογο Ασκληπιείου συνδιοργανώνει τον Γύρο Ασκληπιείου, που αποτελείται ουσιαστικά από δύο ξεχωριστούς διασυλλογικούς αγώνες ποδηλασίας.

Ο πρώτος θα διεξαχθεί το Σάββατο 21 Μαΐου κι αφορά την ατομική χρονομέτρηση, απόστασης 4 χλμ. με αφετηρία το Κιοτάρι και τερματισμό το Ασκληπειό. Την επομένη θα πραγματοποιηθεί αυτός του criterium 5 χλμ. στον περιφερειακό δρόμο του Ασκληπειού.

Η διοργάνωση περιλαμβάνεται στο αγωνιστικό πρόγραμμα της ΕΟΠ και δίνει βαθμολογία στην ατομική και σωματειακή κατάταξή της.

Στους αγώνες θα μπορέσουν ν’ αγωνιστούν αθλητές κι αθλήτριες στις κατηγορίες Παίδων-Κορασίδων, Παμπαίδων-Παγκορασίδων, Μίνι Μεγάλων Αγοριών – Κοριτσιών και Μίνι Μικρών Αγοριών - Κοριτσιών.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές-αθλήτριες με Δελτίο Αθλητικής Ιδιότητας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας εν ισχύ για το 2022 αφού προσκομίσουν την ατομική τους Κάρτα Υγείας. Κάθε σωματείο έχει το δικαίωμα να συμμετάσχει με απεριόριστο αριθμό αθλητών/αθλητριών.

Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει ν’ αποσταλούν από τα σωματεία μέχρι τη Δευτέρα 16 Μαΐου και ώρα 21:00 στο Fax 2241038341 ή στο email:elafoscyclingteam@yahoo.gr. Πέραν της προθεσμίας αυτής δεν θα γίνει δεκτή καμία συμμετοχή.

Όσον αφορά τις παροχές, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ασκληπειού έχει φροντίσει για ειδική τιμή φιλοξενίας-διαμονής για όλους τους αθλητές, αρχηγούς ομάδων, συνοδούς και γονείς αθλητών με κόστος 15€ με πρωινό σε ξενοδοχείο της περιοχής.

Ο κάθε σύλλογος θα πρέπει να ενημερώσει μαζί με τη δήλωση συμμετοχής για το πόσα επιπλέον άτομα θα μείνουν στο ξενοδοχείο.

Επίσης ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ασκληπειού θα φροντίσει για ένα δείπνο του Σαββάτου για όλους, μετά το πέρας των απονομών.

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”