«Τέλος» ο Σάσα Γιόνοβιτς από τον Άγιο Γεώργιο

«Τέλος» ο Σάσα Γιόνοβιτς από τον Άγιο Γεώργιο

«Τέλος» ο Σάσα Γιόνοβιτς από τον Άγιο Γεώργιο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 249 ΦΟΡΕΣ

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Αγίου Γεωργίου Μαλώνας αποτελεί ο Σάσα Γιόνοβιτς, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο σύλλογος. Αναλυτικά:
«Μετά από δύο απόλυτα επιτυχημένα χρόνια στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου μας, η συνεργασία της ομάδας μας με τον Σάσα Γιόνοβιτς ολοκληρώθηκε φιλικά και αισθανόμαστε την ανάγκη να πούμε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» για την προσφορά του. Κάτω από δύσκολες συνθήκες σ' ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, ο κόουτς κατάφερε να οδηγήσει τον Άγιο Γεώργιο στον δρόμο των επιτυχιών και αφήνει σπουδαία παρακαταθήκη στον προκάτοχό του. Σάσα, σου ευχόμαστε καλή συνέχεια στην προπονητική σου καριέρα και κάθε επιτυχία στην προσωπική σου ζωή. Ήταν τιμή για το σωματείο μας η μεταξύ μας συνεργασία και ευχόμαστε κάποια στιγμή οι δρόμοι μας να ξανασυναντηθούν!».

Έκτακτη γενική συνέλευση στις 22 Μαΐου
Σε ό,τι αφορά τον σχεδιασμό ενόψει της νέας χρονιάς, αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί έκτακτη γενική συνέλευση στις 22 Μαΐου στις 5 μ.μ. στην αίθουσα του Πολιτιστικού κέντρου Μαλώνας. Παράλληλα, θα γίνει και ο απολογισμός της πρόσφατης αγωνιστικής περιόδου. Στη σχετική ανακοίνωση, οι «κιτρινόμαυροι» αναφέρουν τα ακόλουθα:

«Σύμφωνα με το άρθρο 6 του καταστατικού συγκαλείται έκτακτη γενική συνέλευση την Κυριακή 22/05/2022 στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Μαλώνας και ώρα 17:00 με θέματα:
Α) Τροποποίηση καταστατικού με εναρμόνιση στον αθλητικό νόμο
Β) Απολογισμός (διοικητικός-οικονομικός) και πεπραγμένα τελευταίας αγωνιστικής περιόδου
Γ) Λήψη απόφασης για συμμετοχή στην επόμενη αγωνιστική περίοδο (Α’ ή Β’ κατηγορία)
Δ) Λοιπά θέματα.
Σε περίπτωση μη απαρτίας, η συνέλευση θα διεξαχθεί μια εβδομάδα αργότερα (Κυριακή 29/05) την ίδια ώρα (17:00) και στον ίδιο τόπο».

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.