Ιδανική αρχή στις ακαδημίες υδατοσφαίρισης των «Πιγκουίνων»

Ιδανική αρχή στις ακαδημίες  υδατοσφαίρισης των «Πιγκουίνων»

Ιδανική αρχή στις ακαδημίες υδατοσφαίρισης των «Πιγκουίνων»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 143 ΦΟΡΕΣ

Δυνατό ξεκίνημα για τις ακαδημίες υδατοσφαίρισης των «Πιγκουίνων» με τη συμμετοχή τους από 13 έως 15 Μαΐου σε αγώνες στο κολυμβητήριο του Ναυπλίου, όπου κι αντιμετώπισαν τον τοπικό Ναυτικό Όμιλο αλλά κι αυτούς από Καλαμάτα και Γέρακα.

Τα παιδιά έμαθαν πάρα πολλά για το άθλημα και τη συμμετοχή τους σε αθλητικές αποστολές, που θα είναι χρήσιμα για τη συνέχεια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «Πιγκουίνων»:
«Η αρχή έγινε για τα τμήματα της υδατοσφαίρισης της ομάδας με πρωτεργάτες τους 17 αθλητές και αθλήτριές μας από τις ακαδημίες του συλλόγου. Η ομάδα μας που ήταν από την Παρασκευή 13 Μαΐου στο Ναύπλιο μέχρι και εχθές, συμμετείχε σε 8 φιλικά παιχνίδια στην κατηγορία των pro mini όσο και σε αυτή των mini. Με παρουσίασα τεσσάρων ομάδων και πάνω από εβδομήντα αθλητών, οι οποίοι έδωσαν το δικό τους πολύ όμορφο χρώμα και ήταν πραγματικά πρωταγωνιστές με την ενέργεια, το χαμόγελο και το πάθος που διακρίνει αυτές τις ηλικίες. Για την ομάδα μας το πρόσημο μπορεί να είναι μόνο θετικό, καθώς κατάφεραν να πάρουν μέρος σε ένα τουρνουά κερδίζοντας πολλές αγωνιστικές εμπειρίες, κάνοντας ωραίες ενέργειες, με δυνατές μονομαχίες, μαθαίνοντας τους κανόνες του αθλήματος και λειτουργώντας πάντα με ήθος τόσο μέσα όσο και έξω από το νερό.

Από το οργανωτικό κομμάτι τα παιδιά μας αποκόμισαν πολλές πληροφορίες τόσο για σωστή διατροφή, όσο να είναι υπεύθυνοι για τον εαυτό τους, να μάθουν να λειτουργούν μέσα στα πλαίσια και τους κανόνες της ομάδας μας. Σίγουρα πολύ όμορφες εμπειρίες που θα ενισχύσουν το κίνητρό τους για προπόνηση και θα τους δέσουν σαν ομάδα ώστε να μπορέσουν όλοι μαζί να βελτιωθούν.
Από οργανωτικής πλευράς αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην οικοδέσποινα ομάδα του Ν.Ο. Ναυπλίου και στο προπονητής της ομάδας Χρήστο Δημούλη για την οργάνωση και την ολοκλήρωση των αγώνων με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, όπως επίσης και τη διοίκηση του σωματείου που ήταν εκεί καθ’ όλη τη διάρκεια του τουρνουά για να βοηθήσουν με τον καλύτερο τρόπο την εξέλιξή του. Τέλος, να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε όλα τα παιδιά και τις ομάδες που συμμετείχαν το Ν.Ο. Καλαμάτας και το Ν.Ο. Γέρακα που έκαναν τις στιγμές των αθλητών μας πιο ξεχωριστές με την παρουσίας τους στο τουρνουά.

Ελπίζουμε να είναι η αρχή για μία πολύ όμορφη συνέχεια στην ομάδα των «Πιγκουίνων» στο άθλημα της υδατοσφαίρισης και τη συνέχεια που θα έχουμε με τη συμμετοχή της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής στα μέσα Ιουλίου».

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”