Τελικός Κυπέλλου Δωδεκανήσου: Γιορτή του ποδοσφαίρου στο «Οικονομίδειο»

Τελικός Κυπέλλου Δωδεκανήσου: Γιορτή του ποδοσφαίρου στο «Οικονομίδειο»

Τελικός Κυπέλλου Δωδεκανήσου: Γιορτή του ποδοσφαίρου στο «Οικονομίδειο»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 426 ΦΟΡΕΣ

Η μεγάλη ώρα έφθασε! Σήμερα στις 5 μ.μ. στο «Οικονομίδειο» γήπεδο της Ιαλυσού, ο τυπικά γηπεδούχος ΑΕΡΑ και ο Φοίβος Κρεμαστής, διασταυρώνουν τα ξίφη τους με φόντο την κατάκτηση του 75ου τελικού του κυπέλλου της Δωδεκανήσου.

Η σημερινή ημέρα, αποτελεί μια γιορτή για το Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο και η ευχή όλων είναι να πραγματοποιηθεί μέσα σε αθλητικά πλαίσια και να το ευχαριστηθούν όλοι. Όπως όλα δείχνουν, στο «Οικονομίδειο» αναμένεται να έχει σήμερα πολύ κόσμο που θα πάει να παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες των παικτών και των δυο ομάδων.

Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο δεν χωράνε προγνωστικά και τα πάντα είναι ανοιχτά. Σε έναν τελικό άλλωστε, ποτέ δεν χωράνε προγνωστικά, ανεξάρτητα από τη δυναμικότητα των δυο ομάδων. Πόσω μάλλον, όταν στην προκειμένη περίπτωση πρόκειται για δυο ισάξιες ομάδες, όπως έδειξαν και κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, όπου συμμετείχαν μάλιστα και στον ίδιο όμιλο και έχουν έρθει αντιμέτωπες άλλες δυο φορές. Οι Κρεμαστενοί θέλουν να πλουτίσουν και άλλο τη συλλογή τους και από την άλλη οι Αφαντενοί θέλουν να κατακτήσουν το συγκεκριμένο τρόπαιο για πρώτη φορά στην ιστορία τους. Είναι ένα παιχνίδι που μαγνητίζει το ενδιαφέρον και των δυο ομάδων, οι παίκτες των οποίων είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να διεκδικήσουν τη νίκη.

-Το παιχνίδι ορίστηκε να διευθύνει ο κορυφαίος Έλληνας διαιτητής, Τάσος Σιδηρόπουλος. «Βοηθοί» του θα είναι οι Κωνσταντίνος Κωτσόπουλος και Αλέξανδρος Γιαννούλης. «Τέταρτος» ορίστηκε ο Μανώλης Παπαγιαννίδης. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Βαγγέλης Κατσιδώνης και αγώνα ο Μανώλης Παπακωνσταντίνου.

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων