Κατέθεσε μήνυση κατά της συντρόφου του για τις φωτογραφίες των ανήλικων κοριτσιών

Κατέθεσε μήνυση κατά της συντρόφου του  για τις φωτογραφίες των ανήλικων κοριτσιών

Κατέθεσε μήνυση κατά της συντρόφου του για τις φωτογραφίες των ανήλικων κοριτσιών

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 798 ΦΟΡΕΣ

Μήνυση κατά της συντρόφου του κατέθεσε χθες στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου ο 40χρονος που φέρεται να έστειλε φωτογραφίες δύο ανήλικων κοριτσιών σε γιατρό της Ρόδου.

Ήδη η υπόθεση εξετάζεται εξονυχιστικά από τις διωκτικές αρχές της περιοχής μας, οι οποίες είχαν προβεί στη σύλληψη του 40χρονου, και μετά την παραγγελία από την αρμόδια Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, αφέθηκε ελεύθερος.

Χθες ο 40χρονος διά του συνηγόρου του κ. Στέλιου Αλεξανδρή κατέθεσε έγκληση κατά της συντρόφου του, ισχυριζόμενος ότι εκείνη έστειλε τα μηνύματα από το κινητό του τηλέφωνο στον γιατρό προκειμένου να «τον δυσφημίσει στον κοινωνικό τους κύκλο, αλλά και στον ευρύτερο κοινωνικό κύκλο της Ρόδου, να τον εμπλέξει σε μία ατέρμονη ποινική διαδικασία, έτσι ώστε να μην τολμήσει να διεκδικήσει την επιμέλεια του δίχρονου παιδιού τους». Στην ίδια μήνυση ο 40χρονος αναφέρει ότι όλα αυτά συνέβησαν μετά τις εντάσεις που υπήρχαν μεταξύ τους και τη συζήτηση που έκαναν για επικείμενο χωρισμό τους.
Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι και η σύντροφος έχει δηλώσει στις αρμόδιες αρχές παράσταση υποστήριξης της κατηγορίας σε βάρος του 40χρονου, διά του δικηγόρου της κ. Νικήτα Μπόλκα.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 40χρονος αναφέρει μεταξύ άλλων στην έγκλησή του ότι γνωρίστηκαν με τη σύντροφό του πριν από επτά χρόνια και άρχισαν να διαμένουν μαζί, ενώ απέκτησαν και ένα παιδί ηλικίας σήμερα δύο ετών.
Λίγους μήνες μετά τη γέννηση του παιδιού τους– σύμφωνα με τον 40χρονο- οι μεταξύ τους σχέσεις άρχισαν να ψυχραίνονται και να απομακρύνονται σωματικά και ψυχικά. Όταν άρχισαν να συζητούν το ενδεχόμενο του μεταξύ τους χωρισμού, τότε ο 40χρονος αναφέρει ότι η σύντροφός τους «άρχισε να αποκτά επιθετική προς αυτόν συμπεριφορά και να του λέει πως «δεν πρόκειται να πάρει ποτέ το παιδί από αυτήν, ούτε να έχει κάποια σχέση με αυτό». Οι εντάσεις και οι τσακωμοί είχαν γίνει εντονότεροι κατά τους τελευταίους μήνες και ο φόβος της ήταν πάντα μήπως διεκδικήσει την επιμέλεια του παιδιού ο 40χρονος, σε περίπτωση χωρισμού τους» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Στις 30 Απριλίου το βράδυ και ενώ βρίσκονταν στο σπίτι τους, ο 40χρονος ισχυρίζεται ότι είχε αφήσει το κινητό του σε άλλο δωμάτιο χωρίς να έχει πρόσβαση σε αυτό, και έπαιζε με το παιδί τους. Ο ίδιος προσθέτει ότι δεν έχει κωδικό ασφαλείας για την είσοδο στο κινητό του τηλέφωνο και η σύντροφός του είχε πάντα απεριόριστη πρόσβαση σε αυτό, καθώς υπήρχε αμοιβαία εμπιστοσύνη μεταξύ τους.
Μερικές ώρες αργότερα, όταν απέκτησε πρόσβαση στο κινητό του τηλέφωνο, ο 40χρονος είπε πως διαπίστωσε ότι είχε πολλές αναπάντητες κλήσεις από τον γιατρό, στην εφαρμογή Viber. Όταν άνοιξε το παράθυρο συνομιλίας στην εφαρμογή Viber με τον γιατρό βρήκε μόνο τις αναπάντητες κλήσεις που είχε δεχτεί από αυτόν.

Ο ίδιος υπογραμμίζει στη μήνυση του επίσης ότι αμέσως ανέφερε το γεγονός στη σύντροφό του διερωτώμενος τι μπορεί να ήθελε και της ζήτησε να επικοινωνήσει μαζί του εκείνη, ενώ ο 40χρονος πήγε να ξεκουραστεί.
Την επόμενη ημέρα, 1η Μαΐου 2022, ασχολήθηκε και πάλι με το παιδί του έχοντας αφήσει ξανά σε διαφορετικό χώρο από εκεί που βρισκόταν το κινητό του τηλέφωνο. Απογευματινές ώρες όταν το έπιασε στα χέρια του βρήκε και πάλι αναπάντητες κλήσεις στην εφαρμογή Viber, από τον γιατρό. Τότε απαίτησε από τη σύντροφό του να επικοινωνήσει με το γιατρό για να δουν τι θέλει. Εκείνη πήγε σε άλλο δωμάτιο, κάλεσε το γιατρό και εν συνεχεία ήρθε στον χώρο όπου βρισκόταν ο 40χρονος και άρχισε να του φωνάζει ότι είχε στείλει φωτογραφίες των κοριτσιών, ενώ ακολούθησε μεταξύ τους καβγάς.

Ο 40χρονος ισχυρίζεται επίσης στη μήνυσή του πως καθώς δεν κατάλαβε τι είχε γίνει, μετέβη στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου όπου και τον ενημέρωσαν ότι απογευματινές ώρες του Σαββάτου 30-04-2022 είχαν σταλεί από τον αριθμό του κινητού του τηλεφώνου στην εφαρμογή Viber του γιατρού μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζονταν ο ίδιος μαζί με το ανήλικο παιδί του και μία στην οποία απεικονίζονταν με την ανιψιά του, καθώς και το μήνυμα «αν θες γυμνές φωτογραφίες, θα σου πω τιμή». Εν συνεχεία απεστάλη το μήνυμα «συγγνώμη λάθος». Την Κυριακή 01-05-2022 εστάλη εκ νέου από τον αριθμό του κινητού του τηλεφώνου το ίδια μήνυμα: «αν θες γυμνές φωτογραφίες, θα σου πω τιμή», στον ίδιο γιατρό.

Ο 40χρονος τονίζει στη μήνυσή του ότι και τις δύο ημέρες είχε κοιτάξει το κινητό του τηλέφωνο και πλην των αναπάντητων κλήσεων που είχε από το γιατρό δεν είχε βρει φωτογραφία ή μήνυμα προς εκείνον. Τότε αντιλήφθηκε πως «τα μηνύματα και τις φωτογραφίες είχαν σταλεί από τη σύντροφό του στον γιατρό, καθώς ήταν το μοναδικό άτομο που είχε πρόσβαση στο κινητό του τηλέφωνο, ενώ το κίνητρό της ήταν να τον εμπλέξει αδίκως σε μία ποινική υπόθεση, προκειμένου να μην μπορεί να ασκήσει τα νόμιμα δικαιώματα που πηγάζουν από την ιδιότητά του ως πατέρας του παιδιού τους».

Ο ίδιος αναφέρει επίσης στο δικόγραφο που κατατέθηκε χθες στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου, ότι όλα τα παραπάνω αποδεικνύονται και από το γεγονός ότι η σύντροφός του έχει πάρει το παιδί τους και τις τελευταίες δύο εβδομάδες δεν μπορεί να επικοινωνήσει μαζί τους ούτε να γνωρίζει πού βρίσκονται και αν είναι καλά το ανήλικο τέκνο τους.
Για τους λόγους αυτούς και ζητά την ποινική δίωξη της συντρόφου του.

Διαβάστε ακόμη

Συνελήφθη 22χρονος αλλοδαπός για διακίνηση ναρκωτικών στη Ρόδο

Καταδικάστηκε 53χρονος Βούλγαρος που εξαπάτησε υπάλληλους ανταλλακτηρίων

Αθωώθηκε 46χρονη για στέρηση επικοινωνίας του παιδιού με τον πατέρα του

Κάθειρξη 5 ετών σε 27χρονο Ουκρανό για τη μεταφορά αλλοδαπών

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Αθωώθηκε 50χρονη για τη βοήθεια σε ανήλικους

Κλεμμένα κοσμήματα βρέθηκαν σε κοσμηματοπωλείο της Ρόδου

Αθώοι κρίθηκαν Τούρκος και Ρώσος για διακίνηση μεταναστών στην Κω