Με 64 αθλητές-αθλήτριες ο «1ος Γύρος Ασκληπειού»

Με 64 αθλητές-αθλήτριες 	ο «1ος Γύρος Ασκληπειού»

Με 64 αθλητές-αθλήτριες ο «1ος Γύρος Ασκληπειού»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 259 ΦΟΡΕΣ

Κάτι παραπάνω από άψογη είναι η συνεργασία του Έλαφου με τη δημοτική κοινότητα Ασκληπειού, τον Μορφωτικό κι Εξωραϊστικό Σύλλογο του χωριού, το Αστυνομικό Τμήμα Γενναδίου και τους χορηγούς ώστε να διεξαχθεί με απόλυτη επιτυχία ο ποδηλατικός αγώνας δρόμου.

Ο «1ος Γύρος Ασκληπειού» περιλαμβάνει τον σημερινό αγώνα ατομικής χρονομέτρησης 4χλμ. από το Κιοτάρι ως το Ασκληπειό μ’ εκκίνηση στις 16.00, ενώ το αυριανό criterium 5χλμ. θα ξεκινήσει στις 9.00 και οι ποδηλάτες θα κινούνται στον περιφερειακό δρόμο του χωριού.

Συνολικά θα συμμετάσχουν 64 αθλητές-αθλήτριες από Έλαφο, Ροδήλιο, Διαγόρα, Ανταίο και Κωακό Ποδηλατικό Όμιλο, με τις αθλήτριες των Μίνι Μικρών Κοριτσιών και των Κορασίδων ν’ αγωνίζονται στις αντίστοιχες κατηγορίες των αγοριών αφού δεν υπήρξε ο απαιτούμενος αριθμός συμμετεχουσών.

Αν και είναι η πρώτη φορά που συνεργάζεται ο ποδηλατικός σύλλογος με τους ανθρώπους των συλλόγων και φορέων στο Ασκληπειό, οι παροχές τους προς τις αποστολές σε ό,τι αφορά τη διαμονή και τη σίτιση είναι απίστευτες, αναγνωρίζοντας τα οφέλη από τη διεξαγωγή του αγώνα στη Νότια Ρόδο.

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”