Τάσος Σπανός: Ιστορική νίκη, συγχαρητήρια σε όλους

Τάσος Σπανός: Ιστορική νίκη, συγχαρητήρια σε όλους

Τάσος Σπανός: Ιστορική νίκη, συγχαρητήρια σε όλους

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 321 ΦΟΡΕΣ

Τα δικά του συγχαρητήρια για την κατάκτηση του κυπέλλου για πρώτη φορά στην ιστορία του, δίνει ο αντιδήμαρχος Τάσος Σπανός. Με ανακοίνωσή του, αναφέρει χαρακτηριστικά τα ακόλουθα:

«Στο πρόσωπο του Προέδρου της αγαπημένης μας ομάδας Α.Ε.Ρ.Α. Αφάντου κ. Χρήστου Χριστοφή, θα ήθελα να συγχαρώ όλο το Διοικητικό Συμβούλιο, τους προπονητές, τους ποδοσφαιριστές και όλο το ανθρώπινο δυναμικό για την ιστορική στέψη της ομάδας ως Κυπελλούχου Δωδεκανήσου της περιόδου 2021-2022. Ο σωστός σχεδιασμός στη συγκρότηση του ρόστερ της ομάδας αλλά και η συνένωση όλων των δυνάμεων του τόπου σε συνδυασμό με τη βελτίωση των υποδομών, αποδεικνύουν περίτρανα ότι όλοι οι στόχοι μπορούν να επιτευχθούν.


Συγχαρητήρια στην Ε.Π.Σ.Δ. για την υποδειγματική διοργάνωση του θεσμού, καθώς επίσης και στο διαιτητικό τρίο που διηύθυνε με επιτυχία τον τελικό. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στην ιστορική ομάδα του Φοίβου Κρεμαστής και στους υπέροχους ανθρώπους της, με τους οποίους είχα τη χαρά και την τιμή να συνεργαστώ ως Αντιδήμαρχος Πεταλούδων και τους ευχαριστώ για αυτό. Η ιστορική αυτή νίκη και η κατάκτηση του τροπαίου ανήκει στη διοίκηση, στους ποδοσφαιριστές, στην τεχνική ηγεσία και σε όλους τους Αφαντενούς και τις Αφαντενές».

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων