Ο Σύλλογος Στήριξης Καρκινοπαθών Ρόδου τιμά την παγκόσμια ημέρα επιβίωσης από τον καρκίνο

Ο Σύλλογος Στήριξης Καρκινοπαθών Ρόδου τιμά την παγκόσμια ημέρα επιβίωσης από τον καρκίνο

Ο Σύλλογος Στήριξης Καρκινοπαθών Ρόδου τιμά την παγκόσμια ημέρα επιβίωσης από τον καρκίνο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 341 ΦΟΡΕΣ

Ο Σύλλογος Στήριξης Καρκινοπαθών Ρόδου «Μαζί με δύναμη για τη ζωή», οι εθελοντές και οι φίλοι του Συλλόγου τιμούν την Παγκόσμια ημέρα επιζώντων του καρκίνου, τους Μαχητές που έδωσαν και δίνουν τον αγώνα για τη Ζωή και διοργανώνει το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Ιουνίου συγκέντρωση στον πεζόδρομο Πλαστήρα (Ακταίον) για την ενημέρωση του κοινού, για πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος αναφέρει:

«Κάθε χρόνο η πρώτη Κυριακή του Ιουνίου, εορτάζεται σε όλο τον κόσμο ως η παγκόσμια ημέρα επιζώντων του καρκίνου. Η ημέρα αυτή ξεκίνησε ως ετήσια εθνική εορτή στις ΗΠΑ και τον Καναδά. Στη συνέχεια διαδόθηκε σ' όλο τον κόσμο, με τη συμμετοχή και άλλων χωρών, ως μια ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.

Φέτος αυτή η ημέρα είναι την Κυριακή 5 Ιουνίου. Χιλιάδες άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο θα τιμήσουν τους επιβιώσαντες από καρκίνο και θα στείλουν το μήνυμα ότι η ζωή μετά από μία εμπειρία με τον καρκίνο συνεχίζεται.

Ο Σύλλογος Στήριξης Καρκινοπαθών Ρόδου «Μαζί με δύναμη για τη ζωή», οι εθελοντές και οι φίλοι του Συλλόγου τιμούν τους Μαχητές που έδωσαν και δίνουν τον αγώνα για τη Ζωή.
Σκοπός του συλλόγου είναι να καθιερώσει την πρώτη Κυριακή του Ιουνίου ως σημείο αναφοράς στην «Οδό Ελπίδας» με πολλές εκδηλώσεις.

Από τον Σύλλογο Στήριξης Καρκινοπαθών Ρόδου εκδόθηκε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρεται ότι περιμένουμε όλους 4 και 5 Ιουνίου και ώρα 10 π.μ. έως 9 μ.μ. στον πεζόδρομο Πλαστήρα (Ακταίον) να πιαστούμε χέρι χέρι ώστε αυτή η γιορτή να γίνεται κάθε χρόνο μεγαλύτερη.

Στόχος του Συλλόγου και της Επιστημονικής κοινότητας είναι η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση για να έχουμε ένα καλύτερο αύριο.

Θα μοιραστούν ενημερωτικά φυλλάδια.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΕΛΠΙΔΑΣ».

Διαβάστε ακόμη

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο