Στην Ελβετία το χρυσό μετάλλιο του “Beach Pro Tour, Rhodes Futures”

Στην Ελβετία το χρυσό μετάλλιο του “Beach Pro Tour, Rhodes Futures”

Στην Ελβετία το χρυσό μετάλλιο του “Beach Pro Tour, Rhodes Futures”

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 137 ΦΟΡΕΣ

Το χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο τουρνουά “Beach Pro Tour, Rhodes Futures” κατέκτησαν οι Ελβετοί Κουεντίν Μετράλ, Ιβές Χάουσενερ.

Το δίδυμο από την Ελβετία, μετά τη πρώτη θέση που κατέλαβε στο διεθνές τουρνουά beach volley στη Μαδρίτη, έκανε το 2Χ2 μέσα σε μία εβδομάδα και πρόσθεσαν έτσι οι αθλητές στη βαθμολογία τους 400 βαθμούς. Τη δεύτερη θέση κατέκτησαν οι Αμερικανοί Λόγκαν Γουέμπερ, Μάιλς Έβανς προσθέτοντας 360 βαθμούς ως δίδυμο, ενώ το χάλκινο μετάλλιο και 320 βαθμούς πήραν οι Φιλανδοί Γούρκι Νούρμινεν, Σαντέρι Σίρεν.

Ο τελικός της Κυριακής ήταν εντυπωσιακός, με τον κόσμο της Ρόδου να έχει κατακλύσει κάθε γωνιά των εγκαταστάσεων του ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα», δίνοντας ώθηση και στις δύο ομάδες που διεκδικούσαν το χρυσό μετάλλιο σε μία πολύ όμορφη ατμόσφαιρα.

Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος, με τους Ελβετούς να κάνουν την αντεπίθεσή τους στο τάι μπρέικ και τον Ιβές Χάουσενερ να βγάζει εντυπωσιακές άμυνες, κρατώντας την ομάδα του ζωντανή. Χάρις στη βοήθεια και του κόσμου, οι Ελβετοί έφτασαν στη νίκη με 2-1 (21-18, 18-21, 15-10) σετ και στη δεύτερη συνεχόμενη επιτυχία τους σε διάστημα επτά ημερών.

«Δεν έχω λόγια να περιγράψω τα συναισθήματά μου αυτή τη στιγμή. Ακόμη δεν έχουμε καταλάβει τι πετύχαμε μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Κατακτήσαμε δύο συνεχόμενα χρυσά μετάλλια, τα οποία μας δίνουν κίνητρο για τη συνέχεια» είπε στις δηλώσεις του ο μπλοκέρ της ομάδας Κουεντίν Μετράλ, ενώ ο... αμυντικός της Ιβές Χάουσενερ αναφέρθηκε στη διοργάνωση και στον κόσμο της Ρόδου: «Η διοργάνωση ήταν πολύ καλή και καλά οργανωμένη. O κόσμος από την πρώτη ημέρα βρισκόταν στα γήπεδα, αλλά στον τελικό γέμισε τις κερκίδες και η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική.

Είναι η πρώτη φορά που ερχόμαστε στην Ελλάδα και στη Ρόδο και ήταν φανταστικά. Είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε και μία μικρή βόλτα, είδαμε την Παλιά Πόλη και φάγαμε επίσης πολύ καλά. Ευχαριστούμε για όλα» κατέληξε.

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”