Αύξηση των περιπολιών στη Λάρδο ζητά από την ΕΛ.ΑΣ. ο κοινοτάρχης Γ. Καστανίδης

Αύξηση των περιπολιών στη Λάρδο  ζητά από την ΕΛ.ΑΣ. ο κοινοτάρχης Γ. Καστανίδης

Αύξηση των περιπολιών στη Λάρδο ζητά από την ΕΛ.ΑΣ. ο κοινοτάρχης Γ. Καστανίδης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 639 ΦΟΡΕΣ

Επιστολή με την οποία ζητά την αύξηση των περιπολιών της ΕΛ.ΑΣ. και την καλύτερη αστυνόμευση στη Λάρδο και στην ευρύτερη περιοχή, απέστειλε στον αστυνομικό διευθυντή Δωδεκανήσου ο πρόεδρος της κοινότητας κος Γεώργιος Καστανίδης.

Στην επιστολή του αναφέρει συγκεκριμένα:
«Σας γνωρίζουμε ότι η Λάρδος είναι από τα μεγαλύτερα χωριά του νησιού και η Λίνδος με την ευρύτερη περιοχή από τα πιο επισκέψιμα μέρη. Φιλοξενούνται αποδεδειγμένα χιλιάδες επισκέπτες, πλήθος εργαζομένων διαφόρων εθνικοτήτων, ο μόνιμος πληθυσμός είναι μεγάλος ενώ λειτουργούν πλήθος επιχειρήσεων, ξενοδοχεία, εμπορικά καταστήματα, σούπερ μάρκετ, εστιατόρια και μπαρ.

Λόγω των ανωτέρω, της μεγάλης τουριστικής ανάπτυξης και αναγνωρισιμότητας της περιοχής οι ανάγκες για ενίσχυση της αστυνομικής παρουσίας είναι αυξημένες, απαιτείται εντατικός έλεγχος, περιπολίες και προσοχή.
Το Αστυνομικό Τμήμα Νότιας Ρόδου έχει στην αρμοδιότητά του τη δημοτική ενότητα Λινδίων και τη δημοτική ενότητα Νότιας Ρόδου. Χιλιομετρικά μεγάλες αποστάσεις και σε έκταση σχεδόν το μισό νησί.

Παρόλη την άψογη συνεργασία με τον διοικητή του τμήματος, την κατάρτιση, τον επαγγελματισμό που επιδεικνύει ο ίδιος και το υπάρχον προσωπικό, η προσπάθεια που καταβάλλεται δεν μπορεί να αναπληρώσει τα αριθμητικά κενά.
Παρακαλούμε όπως ενισχύσετε με προσωπικό το Αστυνομικό Τμήμα Νότιας Ρόδου.

Η ασφάλεια και η εξυπηρέτηση των πολιτών και των χιλιάδων επισκεπτών είναι κοινό μέλημα και καθήκον μας. Οι ενέργειες όλων οφείλουν να συγκλίνουν προς τα εκεί ώστε την ασφάλεια να τη νιώθει και να τη βιώνει καθημερινά ο πολίτης, καθώς είναι η βάση για την οποιαδήποτε ανάπτυξη.

Με εκτίμηση,
ο πρόεδρος
Γεώργιος Α. Καστανίδης».

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου

Κοινή επιστολή του δημάρχου Ρόδου και του προέδρου του ΙΣΡ για τη διευθέτηση των περικοπών που υφίστανται οι εργαστηριακοί γιατροί

Καθορίστηκαν τα εκλογικά τμήματα στα οποία θα ψηφίσουμε στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Συνεδρίασε το συντονιστικό για τη δασοπροστασία των νησιών

Από 4 έως 7 Ιουλίου οι «Διάλογοι της Νισύρου»

«Μάνες της τέχνης» - Πρωτότυπη εκδήλωση στο ΚΑΠΗ Δήμου Ρόδου αύριο με αφορμή τη γιορτή της μητέρας