Ήττα-αποκλεισμός του Κολοσσού στη Λάρισα!

Ήττα-αποκλεισμός του Κολοσσού στη Λάρισα!

Ήττα-αποκλεισμός του Κολοσσού στη Λάρισα!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 166 ΦΟΡΕΣ

Εκτός συνέχειας στα play off του πρωταθλήματος της Basket League έμεινε ο Κολοσσός. Οι «θαλασσί» έκαναν και δεύτερη ήττα μέσα σε μερικές ημέρες από τη Λάρισα (83 – 82 στην παράταση, 72 – 72 ο κανονικός αγώνας) και έτσι χάνει το δικαίωμα να διεκδικήσει μια από τις πρώτες τέσσερις θέσεις της βαθμολογίας που θα ήταν κάτι ιδιαιτέρως τιμητικό.

Ουσιαστικά οι «θαλασσί» πλήρωσαν την ήττα που γνώρισαν μερικές ημέρες πριν στη Ρόδο, όπου η Λάρισα έκανε το break και έτσι έπαιξε μπροστά στο κοινό της με εντελώς διαφορετικό αέρα.

Ο Κολοσσός παρ’ όλα αυτά είχε την ευκαιρία να κάνει το δικό του break αλλά ατύχησε με τους Ντιλί και Τζόρνταν Φλόυντ, οι οποίοι απώλεσαν σημαντικές βολές λίγα δευτερόλεπτα πριν από το φινάλε της κανονικής περιόδου.

Ήταν μια εξέλιξη που έπαιξε καθοριστικό ρόλο και έσωσε την ευκαιρία στη Λάρισα να στείλει το παιχνίδι στην παράταση όπου είχε και το μομέντουμ πλέον για να πάρει τη νίκη.

Τα δεκάλεπτα ήταν: 14-20, 32-35 (ημίχρονο), 54-59, 72-72(κ.α.), 83-82
Διαιτήτευσαν οι Φούφης, Κάρδαρης και Μαλαμάς

ΛΑΡΙΣΑ (Τακιανός): Κρουμπάλι 10, Τσαϊρέλης 10, Γκριν, Ζάρας 18(4), Καράμπελας 7(1), Παπαντωνίου 3(1), Μπέρζινς 4, Μάριτς 16, Μούντι 15(2).

ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ (Καντζούρης): Πράπας, Μομίροφ 5(1), Ουίλιαμς 6(1), Μαργαρίτης 7(1), Μίλερ 6, Τιλί 13(2), Φλόιντ 23, Χατζηδάκης 1, Σλαφτσάκης 6, Ποτ 13(1), Οικονομόπουλος 2.

Διαβάστε ακόμη

Έκλεισε τη σεζόν με αξιοπρέπεια ο Κολοσσός H Hotels Collection

Κορυφαίες επιδόσεις παγκοσμίως από τον βετεράνο Παντελή Χρυσοχό σε μήκος και τριπλούν

«Θέλουμε έναν ανταγωνιστικό Ταξιάρχη»

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!