Επτά νεκροί σε 145 ημέρες σε Ρόδο και Κω – Βαρύς ο φόρος αίματος που πληρώνει ο τόπος μας

Επτά νεκροί σε 145 ημέρες σε Ρόδο και Κω – Βαρύς  ο φόρος αίματος που πληρώνει ο τόπος μας

Επτά νεκροί σε 145 ημέρες σε Ρόδο και Κω – Βαρύς ο φόρος αίματος που πληρώνει ο τόπος μας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 600 ΦΟΡΕΣ

Ένας ακόμα νεκρός, προστέθηκε στον μακάβριο κατάλογο των θυμάτων της ασφάλτου από τροχαία δυστυχήματα, τα οποία τα τελευταία χρόνια θερίζουν στα νησιά μας, ανεβάζοντας έτσι τον συνολικό αριθμό των θανατηφόρων στα νησιά μας στα 7 από την αρχή του έτους.

Πρόκειται για έναν 33χρονο αλλοδαπό με καταγωγή από το Πακιστάν, ο οποίος ζούσε κι εργαζόταν τα τελευταία χρόνια στη Ρόδο.

Το νήμα της ζωής του, κόπηκε απότομα το βράδυ της Τρίτης, όταν το δίκυκλο που οδηγούσε, παραβίασε (σύμφωνα με τις μαρτυρίες που κατατέθηκαν στην Τροχαία) την προτεραιότητα ταξί που κινούνταν επί της Ρόδου – Λίνδου, στο ύψος της διασταύρωσης προς Κοσκινού, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα και να ξεψυχήσει λίγες ώρες αργότερα στο Νοσοκομείο της Ρόδου παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν οι γιατροί.

Θερίζουν τα θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα στα νησιά μας
Σημειώνεται ότι από την αρχή της χρονιάς, έχουν χάσει τη ζωή τους στην άσφαλτο των νησιών μας, συνολικά 7 άνθρωποι, οι περισσότεροι από τους οποίους ήταν νέα παιδιά ηλικίας από 17 έως 24 ετών.

- Στις 26 Ιανουαρίου 2022 2 νεαροί ηλικίας 18 και 19 ετών στο νησί της Κω.

- Στις 13 Φεβρουαρίου ο 52χρονος Γ. Γρηγορόπουλος από τον Αρχάγγελο, όταν το όχημα το οποίο οδηγούσε, βγήκε εκτός πορείας και έπεσε σε γκρεμό ύψους 20 μέτρων, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

- Στις 23 Απριλίου ο Αντώνης Λάσκαρης του Δαμιανού από τον Θεολόγο, 24 μόλις ετών, όταν έχασε τον έλεγχο του δικύκλου που οδηγούσε ανάμεσα σε Αφάντου και Λαδικό.

-Στις 28 Απριλίου ένας 50χρονος στο νησί της Κω.

- Στις 2 Μαΐου ο Σωτήρης Κεφάλας του Μιχαήλ από τη Σορωνή, σε ηλικία μόλις 19 ετών όταν το όχημα, στο οποίο επέβαινε, βγήκε εκτός δρόμου στη διαδρομή από Άγιο Σουλά προς Σορωνή.

Στις 25 Απριλίου ένας 33χρονος αλλοδαπός που επιχείρησε να εισέλθει με το δίκυκλό του επίι της Ρόδου -Λίνδου και συγκρούστηκε με ταξί.

Διαβάστε ακόμη

Για απόπειρα ζωοκτονίας συνελήφθη στην Κάρπαθο 61χρονος

Παρουσιάστηκε στην Ασφάλεια Ηρακλείου της Κρήτης και συνελήφθη ο 63χρονος από τη Νίσυρο που κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και αποπλάνηση παιδιών

Σύλληψη 38χρονου στην Κάλυμνο

Στο εδώλιο 44χρονος Κώος για κατάχρηση ανηλίκου

Να επιστρέψει σε πρόγραμμα του ΟΚΑΝΑ ζητά 61χρονος

Ανήλικος λήστεψε στη Ρόδο και συνελήφθη στην Κεφαλονιά

Ένταλμα σύλληψης για τον 62χρονο στη Νίσυρο

Καταδικάστηκε 23χρονος για θανατηφόρο τροχαίο στ’ Αφάντου